Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostkowa

co na przegrzanie

Polecane posty

Gość alibab
Jasne żadna się nie przyzna do błędu :D hipohądryczki czy hipochądryczki jaka różnica i tak panikary znające się jedynie na ortografii ;)

Gość gość
to chyba prowo bo nie wierze w to co czytam:/

Gość gość
Tak, już mają tyle roboty, że będą zdrowe dzieci do szpitala zwozić :O

Gość gość
nie dosc że złe H napisałas to jeszcze ą zamiast on, dla tempaka żadna róznica co :D idz po słownik i ucz sie ortografii a nie rad udzielasz żenado

Gość gość
k***aaa debile na tym forum siedzą, piedolone idiotki i ... szkoda słów!!!!!!!!!!uważam, że każda matka intuicyjnie wie,kiedy wyjść na dwór, kiedy ubrać bodziaka, kiedy zostawić niemowlaka w samym pampersie...moje dzieci 11 i 6 lat nigdy nie maiały udarów czy innych przebojów, to jest masakra co na tym forum się wypisuje! ludzie ogarnijcie się!!!

Gość gość
lepiej panikowac niz olewac dziecko a tutaj widac totalne olewanie, mamuska nie miała ochoty sie ubrac bo jej sie nie chciało i z tego ,powodu odwlekłaby karetke :O a post ze karetka juz była napisał ktos kto ja popierał, bo jesli wezwała ta karetke to z pewnoscia jest juz z dzieckiem w szpitalu bo nikt nie zlekcewazy udaru u tak małego dziecka

Gość gość
Ale z czego się ogarnąć?

Gość gość
Komus sie nudzi i wypisuje bzdury, a Wy we wszystko wierzycie.

Gość gość
""""""""""k***aaa debile na tym forum siedzą, piedolone idiotki i ... szkoda słów!!!!!!!!!!uważam, że każda matka intuicyjnie wie,kiedy wyjść na dwór, kiedy ubrać bodziaka, kiedy zostawić niemowlaka w samym pampersie...moje dzieci 11 i 6 lat nigdy nie maiały udarów czy innych przebojów, to jest masakra co na tym forum się wypisuje! ludzie ogarnijcie się!!!"""""""""""""""""""""" no no autorka intuicyjnie stwierdziła ze jej dziecko z 40 stopniową goraczka nie ma udaru, bo przeciez nie siedziało cały dzien w 37 stopniowym upale, nie ma goraczki, nic mu nie dolega :O nastepna kretynka

Gość gość
A Ty umiesz diagnozować tak na odległość? :D Pewnie macie góra jedno dziecko, dlatego taka panika :D, dziwne że na izbie przyjęć nie śpicie :D Przy trzecim byście nie zauważyły :D

Gość gość
tak sie składa ze mam 3 dzieci i rozpierdala mnie podejscie autorki, widziałam w szpitalu dzieci z udarem, dziecko autorki ma ewidentne objawy udaru lub przegrzania nie trzeba byc lekarzem zeby to stwierdzic

Gość gostkowa
gorączka spadła przeciez napisalam,gdyby cos nie tak bylo jutro mam sie zglosic,

Gość gość
a Ty umiesz diagnozowac na odległośc ze twierdzisz ze jej dziecku nic nie jest?????????????????????????

Gość gostkowa
skoro go zbadali i nie zabrali to udaru nie ma lekarz to lekarz lepiej wie niz ty

Gość gość
dziwne zeby nie spadła po lekach, pytanie od czego goraczka skoro dziecku nic nie jest ???????

Gość gość
taaa jestem kretynką, mam 30 lat i nigdy nie miałam problemu w co ubrać dziecko, nie pytałam, wiedziałam sama czego potrzebują. Nie jestem wulgarna na codzień ale te wasze wpisy wołają o pomstę do nieba, chyba gimnazjum zaczęło być matkami bo nie kumam co się tu wyprawia!!!! Nie chciałąbym spotkać Was w tramwaju np bo strach!

Gość dfgwtwerwwwwww111111111
No właśnie na innym temacie dzisiaj dziewczyny tylko czekały kiedy ODPOWIEDZIALNE mamuśki co na pelne slonce z dziecmi wychodza a co niektóre O ZGROZO w czapeczkach na uszy :D:D beda wieczorem pisac ŁOO JEZU CHYBA DZIECKO PRZEGRZAŁAM :D ...

Gość gostkowa
przegrzał sie i tyle mamy nie wychodzic jutro i obserwowac a wrazie czego przyjechac

Gość gostkowa
przegrzał sie i tyle mamy nie wychodzic jutro i obserwowac a wrazie czego przyjechac

Gość gość
Zobacz jaki rytm ma serca zmierz mu puls jesli normalny ok , jesli nie zawieś mu nad łozkiem mokra pieluche recznik cos z tym stylu ,Zobacz czy temperatura spada pilnuj tego przy udarze wymiotuje sie czy synek je normalnie ?

Gość gostkowa

Gość gostkowa
zjadl mniej niz zwykle ale zjadł i pił sok i wode niedawno mu dalam.juz jest chlodniejszy a nie taki rozpalony.MY ZEM W CIENIU SIEDZIELI

Gość gość
w cieniu tez mozna dostac udaru, tu chodzi o temperature nie o siedzenie na słońcu

Gość gość
moje dziecko 15 m-cy ostatnio trzy dni gorączkowało bez jakichkolwiek innych objawów a na pewno przegrzane nie było, prędzej od zębów bo czwórka się przebiła...

Gość gostkowa
dobranoc klade sie bo z nerwow glowa mnie rozbolala albo ja udaru dostalam

Gość gość
Ty nie kładz sie spac tylko monitoruj dzieciaka czy oddycha normalnie itp , boże jak bym zasnac nie mogła przez takie cos

Gość gosconaa
w zgięciu łokci i pod kolanamia mokre ręczniki, schłodzone albo butelki z zimną wodą przyłożyć. Tam jest dużo żył powierzchniowych, schłodzona krew się rozejdzie po ciele

Gość gość 123
A Wy jeszcze straszycie :O Udar przebiega g***townie i szybko a nie ciągnie się jak sraczka, jak temperatura spadła to już po krzyku, więc zostawcie tą biedną kobietę w spokoju.

Gość gość
hahahhahaha Boże co za panikary :D Padłam :D hahahahhahaha jakiś czas temu jakaś mama pisała, ze dziecko raczkowało i uderzyło głową o panele- zero zasinienia, brak guza (no bo z TAKIEJ wysokosci szkoda bardzo). Dziecko tylko się popłakało, glut zatem poleciał a te na kafe żeby na pogotowie jechała bo to nie glut tylko płyn rdzeniowo mózgowy :D:D:D:D a ta idiotka ich posłuchała i pojechała :D:D:D aż wziełam ten wątek do ulubionych :D Oczywiście lekarz powiedział, ze jak dziecko płakało to i glut mu pociekł :DX JESTEŚCIE CHORE PSYCHICZNIE!!!

Gość gość
z tym glutem wypas ! :D zapodaj link to sobie lukne na dobry sen plyn rdzeniowo mozgowy o kurva