Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochana13

moi rodzice dowiedzieli się że uprawiała seks

Polecane posty

Mam 17 lat za parę miesięcy będę pełnoletnia. Jestem z chłopakiem od 5 lat, przeżyliśmy swój pierwszy raz w wakacje, bardzo chciałam porozmawiać o tym z mamą ale nie mogę jej zaufać. Przez parę dni chodziłam bardzo rozkojarzona, mój tata to zauważył i poprosił kolegę informatyka żeby wszedł mi na fb. Takim to sposobem dostał się do moich wiadomości i dowiedział że że uprawiałam seks z chłopakiem, wie bardzo dużo bo przeczytał każdą wiadomość. Jestem załamana bo teraz uważają mnie za nie wiadomo kogo i nie chcą żebym się z nim spotykają, uważają ( szczególnie mama ), że na pewno chwali się tym kolegą,ze facetowi nie można zaufać i że popełniłam bardzo duży błąd. Jest na mnie wściekła i straciła do mnie i mojego chłopaka szacunek. Nie wiem co mam zrobić, próbuje im wytłumaczyć, że się kochamy i mamy do siebie zaufanie, że nie mam już paru lat i jestem w pełni świadoma co robię, ale do nich nic nie dociera. W dodatku boli mnie to, że mój tata był w stanie przeczytać moje prywatne wiadomości.

Gość gość
powiedz im, że możesz ich podać do sądu za to, co zrobili. To karalne.

Gość kathelen
KGB w domowym wydaniu? czy twoj tatus z toba rozmawia czy tylko poprzestaje na szpiegowaniu?

Nie widzę powodu do Twojej rozterki, błąd popełnili Twoi rodzice że Cię szpiegowali zamiast z Tobą porozmawiać. Tak się nie robi. Ty jesteś w takim wieku że możesz się kochać z chłopakiem i nic na to nie poradzą. Powinnaś jednak być ostrożna i zabezpieczyć się i nad taką rozmową powinni się skupić rodzice zamiast robić Ci wyrzuty.

Gość gość
gdyby moja córka zrobiła coś takiego - 50 pasów na gołe d*psko codziennie i zakaz wychodzenia z domu, klęcząc na grochu przez 7 godzin, a delikwenta wygnałabym z miasta!!!!

Gość kochanna13
od kilku dni mam raz dziennie bardzo jasny, dosc luzny stolec, poza tym zadnych objawow, poza lekkim "nudzeniem" w brzuchu. nigdy tak nie mialam dlatego sie niepokoje. jem to,co zwykle. zrezygnowalam jedynie na jakis czas z picia czerwonego wina (2-3 lampki na tydzien). co to moze byc?

Gość gość
słaby podszyw jak i tekst.