Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustaMan

Praca z byłym

Polecane posty

Gość JustaMan

Częśc wszystkim Mam straszny problem Pracuje z moim byłym w jednej firmie. I przez to że widzę go każdego dnia sprawia że nie potrafię o nim zapomniec ;-/ Nie mogę zmienic pracy bo wiaze mnie z nia umowa lojalnosciowa bo firma placi mi za studia A on też nie zamierza zmienic pracy chociaz by mogl Posze o rade jak zapomiec o kims takim

Gość JustaMan
Był ktoś w takiej sytuacji?

Klina trza by walnąć . Od czego zachorowałaś tym się lecz. Rozumie czy kontynuować?

Gość JustaMan
kontynuuj

Gość JustaMan
To nic nie daje bo mam faceta ;-/ On tez jakaś tam inna miał i nic z tego Oboje udajemy ze nic sie nie dzieje ze jest nam dobrze jak jest ale oststnio nie wytrzymal i powiedzial co czuje i znow wkurzam sie od nowa bo juz udawalo mi sie ogarnac ta sytuacje

Gość JustaMan
Taka opcja juz nie wchodzi w gre Ja jestem w zwiazku od 10 lat a to byl tylko romans w ktorym oboje zakochalismy sie w sobie i troche trwal Ja nie potrafi dla niego zostawic mogeo zycia i zmieniac dziecku ojca i dlatego nie jestesmy razem

To ustal sobie czy to "były" czy kochaś co Cię d*pczył . Jeśli kochaś to znaczy że po prostu "swędzi" cię .

Gość JustaMan
Co Ty pieprzysz mowie ze go kocham

Gość JustaMan
Pytam co zrobic zeby zapomniec o tym ktorego widze kazdego dnia

Szczerze to brzydzę się ludźmi zdradzającymi partnerów ale nie chcę nikogo oceniać . Moja rada to pilnuj lepiej tego co w domu czeka a na tego w pracy to koleżankę jakąś napuść . Jak się skusi to sama będziesz wiedziała co o nim myśleć . Skusi się na pewno , tacy zawsze się skuszą .

Gość JustaMan
Nie skusi sie niestety a jak tak to na chwile bo widze po nim ze ciagle wodzi za mna oczmi i wiecznie zagaduje Tez brzydzilam sie zdrada az mnie to nie spotkalo Dzieki za rade zeby pilnowac tego co mam w domu masz racje

Gość Haneczkaaaa
ja też nie mogę przestać myśleć o takim jednym, chłopcu . Siedzi mi on w głowie ..... Aż się boję że to obsesja

Gość JustaMan
Skad ja to znam... I najgorszew jest to ze widze go kazdego dnia i dlatego nie potrafie o nim zapomniec