Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantyczkaaaaa2323

czy onkolog moze badac cycki

Polecane posty

Gość Romantyczkaaaaa2323

jak myslicie?moze ,powinien czy nie?to jest jego wola czy trzeba go o to prosic??? czy to jest w jego kompetencji i obowiazkach czy to moze tylko robi ginekolog (robi?)... Wyczulam jakis guzek w piersi i chcialabym poprosic onkologa niech mi zbada piersi palpitacyjnie....ale nei chcialabym go speszyc. PORADZCIE?....odmowi i wysle na USG?

Gość Scyzoryk Gerwazego
tak moze, zwlaszcza jak sa fajne

Gość Romantyczkaaaaa2323
serio pytam!!! :D NA usg sie czeka pol roku...i nei chce sie obnazac przed 3 cią osobą. A tak jakby zbadał palpitacyjnie biust to moze by mogl cos powiedziec... to co -nie spesze go ??? wysmieje mnie sama tego nie robie???czy co?

Gość gość
Ale onkolog nie jes jasnowidzem ,może tylko przypuszczać ,radzę ci iść najpierw na usg piersi,a potem z wynikiem do lekarza.Diagnozy przecież ci nie postawi jaki to rodzaj guza,musisz zrobić usg w pierwszej kolejności.

Oczywiście że może badać, a nawet powinien. Badanie fizykalne jest równie ważne, a może nawet ważniejsze niż każde inne

Gość Romantyczkaaaaa2323
dzieki za odpowiedzi,nie bylam nigdy u onkologa...:) czuje 1 ruchomego guzka...i jak mu go pokazę to on go pewnie dotknie...(.?) i chcialabym zeby zbadal calą piers i drugą tez...moze ja czegos nie wyczulam a on wyczuje??? na to usg sie czeka z 4 miesiace a tak to bym byla spokojniejsza ze je zbadal.

spokojnie, na pewno zbada także druga pierś