Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona poznań

co Was Panowie odstrasza

Polecane posty

Gość ona poznań
Henius, to jest odpowiedź na zadane pytanie. Dziękuje.

Gość gość
Zatem zajrzyj do slownika i poszukaj znaczenia okreslenia"piekna".Przeciez w tym slowie zawiera sie kilka innych takich jak-atrakcyjna,ladna,zgrabna, proporcjonalna,mila itd,itp.Razem znaczy-piekna.Coraz bardziej udowadniasz cos zupelnie odwrotnego niz sama o sobie napisalas.A jestes podobno" inteligentna".

Gość ona poznań
Stary gosciu....cieszę się ze temat z pyrami zakończony:-) choć ja jestem z importu.....szczeciński paprykarz:-) Dystans zachowuje i optymizm. Byłam ciekawa co mają do powiedzenia inni...Dowiedziałam się!

Gość oość
Brak Ci fantazji, jesteś banalna. Poza tym super, uwielbiam drobne blondynki. Od drobnych blondynek wolę tylko drobnych brunetów.🖐️

Gość gość
Wiesz-nie chce cie mimo wszystko jakos dolowac.Po prostu tak jak napisal stary ...To sa dobre zasady.Jestes mloda i wiesz-kazdy czlowiek musi nad soba pracowac do konca zycia.Patrzec na siebie z dystansu jakby umiec patrzec na siebie jakby w lustrzanym odbiciu i surowo bez rozowych okularow.

Gość stary gość
ona poznań - paprykarz uwielbiam i mam wielki sentyment do Szczecina - więc masz u mnie plusa :) I dobrze radzę - na forum nie pytaj ludzi o zdanie na swój temat - bo wpadniesz w depresję :) a po co ci to

Gość dzwon
"oość Brak Ci fantazji, jesteś banalna. Poza tym super, uwielbiam drobne blondynki. Od drobnych blondynek wolę tylko drobnych brunetów.lapka.gif ''''''''''''''daruj sobie te pedalskie zapedy.Nikogo one tu nie interesuja.

Gość ona poznań
Stary gosciu.....to forum faktycznie nie jest najlepszym miejscem.....ale cóż znowu czegoś dowiedziałam się o sobie....jestem banalna, mało inteligentna i zrozumiała. Muszę z tym teraz jakoś żyć! Szczecin:-) Byłeś na The Tall Ships Recers?

Gość dzwon
Skoro nie chcialas uslyszec prawdy to po co pytalas?Jezeli chodzilo ci o pochwaly to musisz isc do mamy.

Gość gość
Powiem Ci co odstrasza facetow, jak pokazesz ze jestes bardziej inteligentna niz oni :)

Gość maniabania
..no przeczytalam caly topik i musze przyznac ze ludzie potrafia byc naprawde dziwni.Napisalas autorko naprawde tekst o sobie bardzo zarozumialy i inni cio to wytkneli zgodnie z twoim pytaniem.Wiec o co teraz chodzi?Mniemam ze nie wyciagniesz wlasciwych wnioskow mimo pewnej szkoly ktora tu odebralas i wyniesiesz z tego taka "nauke"jak ja opisalas.No szkoda.

Gość gość
Mnie odstrasza wyglad autora tego pytania !!!!

Gość ona poznań
Dzwon....hmmm...trudno o jakąkolwiek prawdę nie znając się....chciałam konstruktywnej dyskusji......a dostałam w twarz za to ze się nie biczuje, większość wypowiedzi jest po prostu obrazliwa.

Gość frykaskas
gość Powiem Ci co odstrasza facetow, jak pokazesz ze jestes bardziej inteligentna niz oni ...zaczyna sie solidarnosc jajnikow.

Gość dzwon
No,nie sadze.Naprawde.Moze dosc szorstka ale nie obrazliwa.Raczej opisujaca w sposob dosc szorstki ale jednak przwde.

Gość stary gość
ona poznań - niestety regaty musiałem sobie odpuścić - ale byłem 6 lat temu - było super

Gość oość
Nie jestem pedałem, nie jestem nawet męzczyzną. Los nierówno rozdaje. Jednym urodę, intelekt i szczęście a innym tylko parówkowe paluchy.:(Gdybym byla mężczyzną to tylko pedałem. Uwielbiam facetow.

Gość gość
Pomysl.skoro w realu masz problem i tu potwierdza sie po kilku twoich postach dostajesz taka wlasnie ocene- to chyba wszystko powinno byc jasne.jakiej sie dyskusji spodziewasz?

Gość gość
Naprawde nie chcial bym zebys odebrala w taki sposob moje posty.Jezeli tak myslisz to przepraszam.Myslalem ze wylanie kubla zimnej wody odniesie skutek.nadal jednak obstaje przy swoim ze jestes nieskromna i zarozumiala.Nie mozna o sobie pisac takich rzeczy bo to jaka jestes najlepiej pozostawic innych.To tak jak bys zmuszala innych do tego zeby ciebie uwazali za taka za jaka ty siebie uwazasz a to przeciez jest pomylka.

Gość gość
...a wlasnie m.in.te cechy-nieskromnosc i zarozumialosc-nas odstraszaja od kobiet.Ja je wyczuwam bez slow i mysle ze inni faceci tez.Moze nie spodziewalas sie ze bedziemy pisac o tobie a w ogole co nas odstrasza-ale nie moglem,przynajmniej ja nie zareagowac na ewidentna nieskromnosc i zarozumialstwo juz w twoim pytaniu na samym poczatku.

Do ona poznan......nie przejmuj sie tymi zakompleksionymi typami. B dobrze ze znasz swoja wartosc.... Najwiekszym wrogiem faceta jest inteligentna, pewna siebie kobieta, znajda a swoja wartosc. Ale to chodzi o facetow..... Lepiej rozejrzyj sie za prawdziwym mezczyzna. Teraz juz wiesz, czemu ci tak bluzgaja. Nie znosza takich kobiet, bo dobrze wiedza, ze u takiej nie maja najmniejszych szans....miernoty. Takie kobiety jak Ty uswiadamiaja I'm ich nieudacznictwo, nieporadnosc, ze sa do niczego nieprzydatni.....I to ich tAk rozwscicza w Twym poscie.... Zreszta, tylko meskie miernoty siedza na portalu dla kobiet.....hahahah

Gość ona poznań
Zuzka.....odważna jesteś!:-) Narazilas się wielu mier....ups....facetom.

Gość gość
Jesteś pewnie wyjątkową laską, a zwykli faceci boją się wyjątkowych lasek z bardzo wielu powodów. Musisz znależć sobie jakiegoś faceta z górnej półki, ale to nie jest takie łatwe.

Gość ona poznań
Nie jestem nikim wyjątkowym i lepszym od innych. Po prostu wiem czego chce od życia i jakie są moje oczekiwania....tylko tyle.

Gość gość
To nie jest cecha u kobiet, z którą każdy facet sobie poradzi. Takie jak ty fajnie się bzyka bez zobowiązań, ale jeżeli jakis przeciętny facet zacznie się zastanawiać nad długotrwałym związkiem, to często odpuści. Kociaki sprzedają się lepiej.

Bo faceci lubia przyglupie tzipy, przy ktorych chca sie dowartosciowac. Jak mezczyzna zna swa wartosc I jest pewny siebie, tez takiej bedzie szukal partnerki, a nie przyglupio rechoczacej slodkiej idiotki........a takie miernoty o bzykaniu bez zobowiazan takich jak Ty moga jedynie pomarzyc.....bo dobrze wiedza, ze taka kobieta nie poleci na byle co (czyli wlasnie na nich) I to ich wlasnie tak wkurza. Zenia sie potem z takimi laskami jak ONI I tak wlasnie powstaje Polska patologia

Gość ona poznań
Kurde....i chyba dochodzimy do sedna i tego co mnie najbardziej drażni...czyli przedmiotowego traktowania. Jakie są te Kociaki?:-)

Gość gość
Kociaki są takie, ze kazdy facet bedzie sie przy nich czuł jak mezczyzna, rozne są kociaki, z roznych pólek, ale na ogół sprawiają mniej problemów w związkach, łatwiej akceptują dominacje facetow, nawet tych niezbyt pewnych siebie. Jakby caly ten syf z wypowiedzi Gorącej w********ic, to tam jest kawalek sedna.

Gość ona poznań
Zuzka....pewnych siebie mężczyzn a do tego z klasa dzisiaj jest już niewielu....ale trzeba mieć nadzieję, ze jednak jakaś garstka pozostała. Z nami kobietami z pewnością jest podobnie......Coraz mniej takich, które walczą o własne "JA".

Gość ona poznań
Gosciu.....wiesz...nie chcę być Kociakiem:-) powiem tak....w zasadzie potwierdze to co napisałeś......dobieramy się wg "półek"....i tak już chyba zostanie...