Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub mojej siostry miał być najwazniejszym slubem ale spieprzyłam

Polecane posty

Gość gość

miało być wszystko dograne idealnie, ale wszystko się sypie.. kupiłam sobie przeraźliwie różową sukienkę za 200zł, która spodobała mi się w sklepie. Przyszłam do domu i tragedia:O jest okropna.. nie mogę jej oddać, nie mam też za co kupić innej, będę wyglądać jak różowa landryna na ślubie własnej siostry:( a miało być pięknie, miałam wyglądać zjawiskowo, najpiękniej zaraz obok niej, ale w tym czyms to mnie raczej wysmieją :(

Gość gość
upup pufa

Gość gość
pokaz ta sukienke, moze nie jest tak zle?

Gość gość
No doj****aś z tą sukienką.

Gość gość
nie chce jej ktoś kupić?

Gość gość
no fakt, kolor intensywny, jedyne, co moze uratowac calosc to dodatki w neutralnym kolorze, najlepiej jasny bez, cielisty. Jednak nie pisalabym od razu, ze sypie sie wszystko, w koncu to tylko sukienka, w dodatku nie panny mlodej. Bez stresu.

Gość gość
ja lierdole sukienka na wesele siostry za 200 zl ? :o i jeszcze to podkreslach. pomijajac tandetny wyglad,to po prostu wstydzilabym sie pojsc na tak wazna uroczystosc w tak taniej szmacie,a mam tylko 19 lat. troche klasy ,kobiety,

Gość gość
aha, co do dodatkuw jeszcze to sugerowalabym delikatna, lekka chuste w takim wlasnie jasnym, neutralnym odcieniu, z jakiegos eleganckiego materialu - zarzucona na ramiona przykryje troche rozu i nie bedzie tak jaskrawo.

Gość gość
chuste lub szal

Gość gość
Chciała być sexy ;) dużo za to nie dostaniesz, dobierz jasne dodatki.

Gość Sliczna jest
Ta sukienka jest śliczna. Rozejrzyj się ile teraz dziewczyn chodzi w bardzo wyrazistych kolorach. Teraz to jest modne. Moim zdaniem śmiało możesz się w nią ubrać, na pewno wyglądasz pięknie!!!

Gość gość
Modnie i odważnie, ale nie na ślub.

Gość gość
jak jesteś jej świadkową to odpada, jak nie to może być

Gość gość
Zjawiskowo to na pewno nie będziesz w niej wyglądać, oddać nie możesz?

Gość asiulka dec
O moja sweet focia

Gość gość
kupilam taka sukienke 10 lat temu,tj.w tym kolorze,ale kroj o wiele lepszy.Wisi w szafie z cena :D wystawie na e-bay

Wow kolor aż oczy bolą. Możesz tak jak już tu ktoś wspominał dodać neutralne dodatki albo istnieją pralnie, które za niewielką opłatą zajmują się farbowaniem odzieży. Ja tak odnowiłam starą wyblakłą sukienkę mojej mamy, która nie była zniszczona ale kolor już nie pierwszej świeżości zapłaciłam za to 25 zł. Może warto ...

Gość gość
wlasnie, mozna ja przefarbowac, albo samemu albo jak sie boisz odz do profesjonalisty

Gość gość
a w jaki sposób mozna przefarbować sukienkę, wie ktos?

Gość gość
Sukienka spoko ale na imprezę a nie taką uroczystość.

Gość gość
Tez mialam rozowa sukienke,tez na slub siostry. I bylam zadowolona! Przynajmniej sie wyroznialam wsrod czerni. Jestes mloda wiec mozesz pozwolic sobie na zywe kolory! Do swojej sukienki mialam czarne szpilki, czarna torebke i czarna marynarke i wygladalo to super. Elegancko.

Gość gość
mam nadzieję, że nie będzie upału i ubiorę czarną elegancką marynarkę do tego i jakoś to bedzie

Gość gość
akurat czarny do tego rozu bedzie wygladal wulgarnie i agresywnie to chyba nie najlepszy efekt na slub

Gość gość
ewentualnie czarny krotki zakiet,bolerko ja mialam wesele w pazdzierniku akurat byko zimno wiec musialam miec marynarke. Wlosy mialam pokrecone. Nie mialam zadnej bizuteri bo nie chcialam wygladac jak lala. A i bez niej wygladalam elegancko.

Gość gość
wulgarnie? Wlasnie nie, bo czern ztonuje roz. Na innym weselu mialam tez rozowa kiecke ale do tego mialam biaky zakiet i tez bylo ok

Gość gość
czyli biżuterii już żadnej nie ubierać?

Gość gość
wedlug mnie nie. Bo sukienka i tak sama w sobie przyciaga uwage wiec po co jeszcze jakies ozdobki. Albo mozesz w pasie wszyc czarny szerszy pasek u szwaczki jezeli bedzie to mozliwe tez bylo by ok

Gość gość
czarny nie stonuje, bo sam w sobie jest kolorem agresywnym zastanow sie - widzisz kobiete w czarnej kiecce i druga w bialej - ktora wyglada delikatniej?