Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwais

Dziwne kobiety w internecie

Polecane posty

Gość otwais

Hej!!! Skąd tyle dziwnych kobiet w Internecie ? Do czego zmierzam ? Mianowicie postanowiłem spróbować swoich szans w Internecie. I co ? Spotkało mnie wielkie rozczarowanie. Internet jest PRZEPELNIONY KOBIETAMI PRACUJACYMI NA STANOWISKACH TYPU KELNERKA, SMAŻĄCA HAMBURGERY, SPRZĄTACZKA CZY TEŻ SKLEPOWA !!! Słuchajcie nie jestem ignorantem !!!! Chodzi mi o to ,że te panie STRASZNIE ZADZIERAJA NOSA ! O to mi chodzi ! Ich wymagania i sposób odnoszenia się do mężczyzn jest śmieszny. Mają się za jakieś księżniczki. Nie są ani oczytane ani ciekawe a wymagania jakie stawiają facetowi są (nie skomentuje tego). NIE SĄ TEŻ JAKOŚ URODZIWE A MYŚLĄ INACZEJ !!! "Ale jest taka jedna maksyma: "debil nie wie ,że jest debil a mądry to wie" oraz to "tylko głupi wie wszystko". Teraz pytanie do facetów czy Was też spotkało takie rozczarowanie ?

Gość Pyz_Unia
zapomniales o smazeniu kurczakow z rozna :D

Gość jestem normalna
Racja. Na czatach pełno debili. Ja też kiedyś próbowałam. Zawsze rozmowa skąd jestem i jakie ma wymiary to mnie rozwalalo na miejscu

Gość szukajacyyc
Akurat pytanie skąd jesteś? Jest jak najbardziej normalne jeśli ktoś szuka dziewczyny. Raczej nie będzie jechał na randkę 600 km :) Więc jest to ważne pytanie wpływające na etap selekcji :)

Gość gość
Haha taak na czacie to są podstawowe pytania. 80 % facetów pyta się tylko o to czy mam zdjęcia i jak wyglądam :D

Gość szukajacyyc
A na jakich czatach bywasz ?

Gość gość
Pfff nie możesz nikogo normalnie poznasz, myślisz, że w internecie się uda? :D

Gość gość
*poznać

A co najlepsze niektórzy siedza tam po pare lat, na poczatku gimnazjum siedzielismy ze znajomymi na czaterii, do tej pory sporadycznie wejde a ludzie ci sami :D

Gość otwais
Ja Wam powiem jakie są moje wymagania i kogo szukam. - zadbana tzn. to na co człowiek ma wpływ czyli np. figura, sylwetka ubiór ( nie - markowe ale z wyczuciem) - taka z którą mogę normalnie porozmawiać - nie lubię płaczliwych kobiet - taka z która wyskoczę na jakąś wycieczkę rowerową, do kina - normalna jeszcze raz normalna :) mam nadzieje ,że kiedyś taką spotkam

Gość gość
Taaa normalna dziewczyna odpada dla tych z czatów ;)

Gość otwais
Już powoli zaczynam wątpić.