Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wampiry energetyczne

Polecane posty

Gość gość

jak wyzej wierzycie ze przy niektorych osobach czujecie sie zle jakby uszlo z was zycie

Gość gość
to nie wiara tylko fakty,mam takiego gada w domu,trzeba go unikać i nie karmić.

Gość gość
Wystarczy jedno slowo takiego wampira mam dzien do kitu czesto to zle czepia sie o nic jak ugotuje to mowi ze marnuje pieniadze na zarcie jak innym razem nie ugotuje wypomina ze tylko bralabym pieniadze a daje tylko na siebie

Gość gość
A ja mam oczynienia z jednym wszystko mu nie pasuje nic jak przebywam z nim jeden albo dwa dni wpadam w depresje placze nic kompletnie mi sie nie chce robic przy nim sama jak jestem mam chec np umyc okna czy inne rzeczy przy tej osobie czuje sie jak pies

Gość gość
Udziela sie zly chumor innych wam zajmijcie sie soba nie zwracajcie na nich uwagi

Gość gość
musisz wyśmiewać wszystko co mówi,wtedy będzie nadzieja,że się zamknie bo tacy ludzie szybko się obrażają,chyba,że nie lubisz cichych dni.

Gość gość
Czasem mysle, ze moj maz jest wampirem energetycznym. Rano on budzi sie pełen energi, a ja zawsze jestem zmęczona.

Gość gość
Znałam takiego, to mój były facet. Po każdym spotkaniu- rozbicie psychiczne, czarne mysli, depresja....a on kwitnący, radosny, pewny siebie. Czerpał jak widać z mojej aury.