Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona12

ktorego mam wybrac

Polecane posty

Gość zamyslona12

Czesc. Przychodze do was z trudna sprawa a mianowicie nie wiem ktorego chlopaka mam wybrac ! Z pierwszym krecilam rok a jestesmy ze soba oficjalnie 2.miesiace. Mamy zawsze tematy do rozmowy. Kocha mnie. Zrobil by dla mnie wszystko. Minusy sa takie ze jest agresywny nie przejmuje sie wlasnym zdrowiem bo ciezko i duzo pracuje. Ma 18 lat. Drugiego zas poznalam 4 miesiace temu swietnie sie z nim bawie, genialny tancerz, wysoki dobrze zbudowany. Jest ustawiony do konca zycia bo stanowisko obejmie po tacie w kopalni. On jest kierownikiem wszystkich mechanikow. Ma 21 lat. Studiuje mechatronike. Minusy to takie ze mu sie podobam ale mnie nie kocha jeszcze bo to raczej za wczesnie. Wspolna ich cecha ? To ze jeden i drugi chce ze mna byc. Mi sie podobaja oboje dlatego taki mam metlik w glowie.. Z pierwszym aktualnie jestem, jednak gdy sie dowiedzial ze bylam na weselu i rozmawiam z drugim to wpadl w furie. Twierdzi ze go zdradzilam. Teraz nie wiem czy chce z nim byc czy nie sprobowac z drugim. POMÓŻCIE

Gość zamyslona12
Mam 17 lat.

Gość gość
wez tego ktorego kochasz.

Gość gość
Już pomagamy, ty nie wiesz z kim chcesz być a my wiemy... nosz idiotka :-O

Gość gość
Hahahahaha co za idiotka ma faceta a spotyka się z innym, masz 17 lat i widać że aspirację na szmatę, na żadnego z nich nie zasługujesz mam nadzieje że w przyszłości nie jeden Cię zdradzi... a jak jesteś taka jak myślę to masz to jak w banku.

Gość gość
Jestes jeszcze dzieckiem co nie wie co to zycie idz sie jeszcze troche poucz i pobaw ! I tak wybierzesz tego drugiego z przyszloscia i dobra praca :D