Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młodą rozwódką kopnęłam męża w dupe

Polecane posty

Gość gość

:) niech s*******a , nareszcie jestem wolna. Niech sobie zyje z tą małolatą

Gość gość
He he , a tu waścinę boli :D:D:D

Gość małolata twojego męża
no i co w związku z tym

Gość gość
kobiecie żal d*pe ściska, że ona już nie jest tą małolatą tylko starszą babką :P

Tyle, że teraz nikt normalny się ciebie nie tknie, bo normalni ludzie trzymają się z dala od rozwódek . . .

Gość gość
chyba prawiczki jak althegast i kryptopedaly

Podtrzymuję, to co napisałem. Ale za tym nie stoją moje słowa, a samego Jezusa Chrystusa: "A Ja wam powiadam, że każdy, kto opuszcza żonę swoją, wyjąwszy powód wszeteczeństwa, prowadzi ją do cudzołóstwa, a kto by opuszczoną poślubił, cudzołoży" Mt 5:32 Reasumując, autorka ma szansę na nowego partnera, ale wartościowa jednostka to na pewno nie będzie...

Gość gość
Athelgast - idz lepiej po draże kokosowe do biedronki i nie zamulaj bo nudzisz.

Gość gość
a pewnie jak byliście jeszcze w związku jęczałaś i ślub :D

Nie. To wy nudzicie, zakładając takie kretyńskie tematy. A taka błękitna czerń, nie dość, że nudzi, to jeszcze pisze sama do siebie. Do tego opluwa Niemców, a pewnie żaden Niemiec by jej kijem nie tknął . . .

Gość gość
a co to jest "wszeteczeństwa" ? z powodu których można opuscic zonę i nie ma grzechu

"wszeteczeństwa", czyli szeroko pojętego puszczalstwa, mówiąc współczesnym, potocznym językiem...

Gość gość
czyli dopóki żona się nie puszcza nie można jej zostawić, choćby nie układało się w związku?

Gość gość
chyba jednak maz kopnał ciebie w d*pe i wymienił na nowszy model

Na to wychodzi. Poza tym, przez "wszeteczeństwo", jest prawdopodobnie rozumiana działalność przedślubna (kiedy mąż się dowiaduje, że jego świeżo poślubiona żona nie była dziewicą).

I kiedy żona się dowiaduje, że mąż nie jest prawiczkiem. Mąż ją zdradza, a ona ma z nim siedzieć? Wszystko jasne Athelgast, to Ty jesteś autorem tych wszystkich tematów o dziewicach.

"09.08.13 [zgłoś do usunięcia] błękitna czerń I kiedy żona się dowiaduje, że mąż nie jest prawiczkiem. Mąż ją zdradza, a ona ma z nim siedzieć? Wszystko jasne Athelgast, to Ty jesteś autorem tych wszystkich tematów o dziewicach." A psychiatre kiedy ostatnio odwiedziłaś?

Gość gość
Który facet zainteresuje się taką rozwódką ? Pewnie kawał cholery, albo d*psko dawała na boku, albo załapała jakiegoś syfa i mąż szybciutko wniósł pozew o rozwód. A na pewno to jest to że to zwykły pasztet z obwisłym podp*****em. Walić ją w ryja.

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Jaka byla przyczyna rozwodu? Bylas zaniedbana kura domowa i mąż wolal ambitną kobietę?

Gość gość
Jesteście p*****lnieci. Żal posady Wam ściska, ze można odejść od męża i być szczęśliwa. Głupie Wasze mentalne rozumowanie.

Gość gość
Dobra dobra. :) nie tłumacz się tak otyla, zaniedbana kuro domowa :) pewnie cale życie przesiedziała w domu na utrzymaniu męża, poświęciła sie dzieciom a mężowi sie znudziła kobieta bez ambicji :) mi żal d**y nie sciska, w moim małżeństwie układa się z***biscie, mąż mnie nie zostawi, bo lepszej nie znajdzie :)