Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieona89489045

powiedzcie mi dlaczego ja sie tak zachowuje

Polecane posty

Gość takasobieona89489045

nie rozumiem sama siebie jestem od kilku ostatnich miesiecy nerwowa wszystko przekladam na swojego chlopaka... podam wam przyklad sytuacji na poczatku mojego zwiazku bylam wyluzowana, razem z chlopakiem chodzilismy na imprezy byly dziewczyny i nie czulam nic szczegolnego a teraz np po 2 latach razem wkurzam sie o byle jaka laske na ulicy jak on nawet na nia spojrzy jak przechodzi np na przeciwko nas(co nie da sie nie zauwazyc!) nic mi ona nie zrobila nawet nie musi byc ladna, ale sie spojrzal i ja juz szal awantura co sie gapisz, idz sobie, s********j, albo szarpnee go... to nie jest normalne potem mam wyrzuty sumienia przepraszam go czasem.... chyba skonczyl to znosic bo ze mna zerwal... ale dalej sie odzywa powiedzial ze kocha i liczy ze sie zmienie ale nie chce mnie takiej narwanej. Ja nie wiem dlaczego sie tak zachowuje, sama sie nie poznaje,. co sie ze mna stalo? nie wiem jak to zmienic....

Gość gość
Też się denerwuję jak widzę kiedy mojemu facetowi poleci oczko za jakąs laską, ale nie robię takich scen i w pewnym sensie to rozumiem. Oni wszyscy się oglądają, tylko niektórzy z przyczajki :P i tego się juz nie zmieni. Co innego przecież oglądnąć sie za dziewczyną na ulicy niż zdradzić. Daj spokój i zacznij się zachowywać jak człowiek, bo Cie w końcu na dobre zostawi i tyle bedziesz miała. Masz przecież jakieś zaufanie do niego, więc daj sobie spokoj

Gość gość
Ja mojemu męzowi nawet pozwlam patrzec na plazy na kobiety z golymi cyckami. Niech sobie popatrzy, potem sie smieje jak komus to opowiada. Na jednych wakacjach nawet zdjęcia cyckow robił i koledzy w pracy mu zazdroscili :)