Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor garnituru mieli Wasi mężowie na chrzcinach

Polecane posty

Gość gość

Witajcie,za miesiąc są chrzciny naszej córki. Nie wiemy jaki kolor garnituru będzie stosowny dla tej uroczystości. Mąż już ma w kolorze czarnego z drobnymi białymi pasami i ciemnoszary. Myślałam o grafitowym, chociaż w sumie to już byłaby oklepana kolejna ''grupa'' kolorów jaką mąż posiada. Co proponujecie?

Gość gość
a nie może pójsc w tym szarym?

Gość gość
o masakro! ale masz problemy :)

Gość gość
Prawda jest taka, że na chrzście mojego dziecka ( jakoś 15dzieci) tylko może 5 miała suknie wręcz balowe i garnitury, reszta sukienki, eleganckie spodnie szpilki faceci kodzula spodnie od garniaka i pozostali ubrania codzienne :D mysle ze nie masz się co az tak przejmować kolorem,:D

Gość gość
na czym? od kiedy na chrzest idzie się w sukience balowej- taka mamuśka musi miec nierówno pod kopułką, na chrzest powinno ubrac się elegancko i z klasą

Gość gość
Mój był właśnie w czarnym z takimi cienkimi paskami. Mial go w domu i w nim poszedł. Musiałabym na głowę upaść żeby mu specjalnie nowy garnitur kupować żeby mial go na sobie godzinę czy dwie a potem żeby wisiał w szafie.

Gość gość
Satynowa rozkloszowana suknia siegajaca prawie do kostek- jak nic suknia balowa, inna mama/ciocia(?) suknie z gorsetem tez jakiś świecący mateial długość za kolano beza na dole, przesada, jednak ubranie spodni z dżinsu i koszulki tez na miejscu nie jest, ale liczy się w sumie sakrament a nie otoczka prawda.

Gość gość
no tak liczy się sakrament, jednak do każdej okazji obowiązuje jakiś dress code, no ale są ludzie i ludziska

Gość gość
Ok, ale ja zadałam proste pytanie - jaki kolor garnituru bedzie odpowiedni na chrzciny. I nie muszę czytac durnych odpowiedzi :D bo takie mnie nie interesują.

Gość gość
durny temat to i durne odpowiedzi

Gość gość
ty jesteś durna autorko, jak nic

Gość gość
a według ciebie odpwiedzi durne, bo zapewne sama wybierasz się w satynowej sukni balowej :-P

Gość mam na imię Kasia
chyba zazwyczaj sie idzie w tym ze slubu - bo to jedyny posiadany porządny przez większość facetów ;D

Gość gość
faktycznie dylemat, bo chrzciny to conajmniej impreza na 100 osob jak wesele. a kolory ubrań chrzestnym też wybrałas?

Gość gość
Granatowy, ze ślubu.

Gość gość
nigdy w garniturze:) maż był w eleganckich spodniach ale nie garniturowych, koszuli i krawacie. garnitur założył tylko na ślub i to wystarczy. nie lubię go w nim ani on siebie:) elegancko ma być ale nie musi być przecież garnitur

Gość gość
moj byl w slubnym zestawie, rok po slubie mielismy chrzciny wiec jeszcze nie zdazyl przytyc:D

Gość gość
mój miał na chrzcie brązowy,rok później wykorzystał go na ślub.nasz:-)

Mój nie miał na chrzcinach garnituru :) Miał ciemne,eleganckie spodnie oraz koszulę i krawat (chyba go miał :P). A jeśli chodzi o Twojego męża......to ten w którym najlepiej wygląda :D

Gość olkkbjgyftygftiygf
w czarnym ze ślubu.