Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie psa sasiadow co robic

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w domu szesciorodzinnym. Kazdy tu ma psa ale trzyma w zagrodach zamkniety. My tez mamy psa yorka ktory jest domowy. Ostatnio sasiedzi tacy lekko patologiczni wzieli sobie doroslego mieszanca cos boxer z amstafem czy pit bullem. Pies duzy dorosly i lata samopas po wspolnym podworku bez kaganca i smyczy. Boje sie wyjsc z domu jestem w ciazy zeby mnie nie zaatakowal ten pies. Inni sasiedzi maja to gdzies. Co z tym zrobic.

Gość gość
dzwonić na policję że pies jest zagrożeniem i czujecie się niepewnie. dostaną mandat kilka razy i się nauczą.

Gość gość
policja. niedlugo twoje dziecko sie urodzi!!!

Gość gość
Co zrobisz, w naszym kraju nie można przeciwdziałać, zapobiegać nieszczęściu, musi cię zagryźć, najlepiej na śmierć to dopiero wtedy będzie sprawa, kontrole itp. itd.

Gość gość
pewnie pies nie grozny ale panikujesz :/ z reszta prowo oceniam 5/10

Gość gość
Zaraz staną w obronie pieska miłośnicy piesków, że jesteś nienormalna i powinni ciebie uśpić ;-)

Gość gość
Nie mozemy wyjsc na dwor z naszym psem bo ten pies jest agresywny do innych psow. Reszta sasiadow ma to gdzies nie chca sie wtracac. Lub ich bronia ze pies nic nikonu nie zrobi.

najpierw sama grzecznie zapytaj o to,czy mogą trzymać psa na smyczy itd,nie strasz ich policja,bo jak sama mówisz ,że to patologia,to życ tobie nie dadzą. Dopiero wtedy zobacz jak zareagują na to.Policja nic nie zrobi póki nie ma złamania przepisów-wiecie,statystyki,słupki,po co sobie robote robić bo jakiejś pani pies sąsiada się nie podoba-juz to przerabiałem,psa głodzili na smierć,ale policja nie przyjechała chocby sprawdzić po zgłoszeniu.

Gość gość
Mi by ten pies nie przeszkadzal gdyby chociaz kaganiec mial lub na.smyczy go prowadzili a nie lata sam nikt go nie pilnuje.