Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płacz po ślubie

Polecane posty

Gość gość

dlaczego kobiety uwazaja ze jak wyjda za maz to jedyne co moze ich spotkac w zyciu dobrego+beda szczesliwe do konca zycia wlasnie sie rozwodzi moja dobra kolezanka, ma 2 dzieci(7 i 2) wyszla za maz i myslala ze tyle wystarczy do zycia, moim zdaniem ani dzieci, ani obiadki codzienne ani sprzatniety dom nie tworza rodziny, ona jak wiekszosc kobiet nie lubi seksu, sypiala z mezem jak chciala zajsc w ciaze, czyli raz na 4 lata, mowila ze dosyc dlugo starali sie odziecko okolo roku, i tyle , zadnego uczucia, bliskosci, serdecznej atmosfery, maz dobrze zarabia, ona siedziala caly czas w domu, ale...bajka sie skonczyla on mial dosyc zycia jak siostry z bratem, nieraz jak bylam na kawie mowil przy niej ze nie spali od 3 lat i ma dosyc, ona udawala ze nie slyszy, i tak sie zastanawiam czy rzeczywiscie bez czulosci, bliskosci i uczucia malzenstwo sie rozpada??w sumie moze i tak to dwoje ludzi tworzy rodzine, a nie dzieci, mojej znajomej matka tez zniszczyla swoje malzenstwo, maz od niej odszedl, a teraz powtorka z rozrywki,czy kobiety naprawde nie lubia seksu, hnie lubia bliskosci i czulosci???

Gość bluerok
Moj facet tez odszedł od swojej żony bo po urodzeniu dziecka nie chciała sie z nim wcaqle kochać. Baby sa jednak podłe, udaja ze kochaja zeby usidlic faceta i urodzić dziecko. Jak juz to maja to facet idzie w odtawkę

Gość gość
wlasciwie to rzeczywiscie zyje sie z mezem czy zona jak z obca osoba, obiad sie zje, pogada o dzieciach albo i nie i tyle, fakt mazlenstwa nie rozpadaja sie w ciagu kilku dni ale latami, a potem jest wielki placz, ja nie wiem jak mozna zyc wogole bez seksu, czulosci,przytulania itp.dlatego mezczyzni odchodza

Gość Panna PP
hej, przepraszm ze tutaj się wcinam ale potrzebuje szybko porady a na moim topiku nikt mi nie odpowiada... robie własnie liste gości jakich zaprosimy na nasz ślub i mam maly problem z odmianą nazwiaka. Musze wyłać nazwiska gosci z odpowiegnią odmiana np. Annę Kłopotak lub Pawła Nowaka Problem mam z nazwiskiem Gomułka. Poradźcie prosze czy napisać: 1. Annę Gomułka czy Annę Gomółkę 2. Katarzynę i Adama Gomułka czy Katarzynę i Adama Gomółków jak to lepiej brzmi?

Gość zdenerwowana21
niektóre kobiety są dziwne :O

Gość dzwon zygmunta
dlaczego gowniarze uwazaja ze ich jedyny wklad w rodzinne szczesci ma sie ograniczac do przynoszenia pieniedzy do domu, a czasami nawet nie domu tylko hotelu bo rodzina na dom z prawdziwego zdarzenia nie zasluguje?