Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być nerwica

Polecane posty

Gość gość

nigdy się nad tym szczególnie nie zastanawiałam, do czasu aż mama widząc moje zachowanie nie rzuciła mi tekstu, że mam nerwicę. w każdym razie od dziecka jestem nerwowa i lękowa, pierwsze somatyczne objawy lęków przeżyłam jak byłam w gimnazjum, bo jedna sytuacja w moim życiu doprowadziła mnie do masakrycznych bóli brzucha i nerek, pocenia się mimo dreszczy i dosłownej padaki całego ciała, fale gorąca towarzyszą mi chyba od 15 roku życia, ale z reguły zrzucałam to na moje zaburzenia hormonalne, mam koszmarne huśtawki nastrojów i potrafię mieć mega doła z jakiegoś nieuzasadnionego powodu, z reguły jest to myśl o mojej przyszłości, ale nie potrafię powiedzieć co konkretnie mnie tak przeraża, strasznie mocno skupiam się na twarzach ludzi i kiedy idę miastem to skanuję ludzi non stop, a przy tym mam genialną pamięć do twarzy i pamiętam ludzi widzianych raz w życiu parę lat temu z dokładnymi szczegółami, przy okazji jestem bardzo nerwowa, a po lekkiej dawce agresji mam bóle w mostku, które trwają przez parę dni dopóki się kompletnie nie uspokoję i moje życie właściwie kręci się ciągle wokół tych objawów, bo albo dół, albo bóle mostka, albo uderzenia gorąca. czy to może już podchodzić pod nerwicę? w necie jest pełno objawów, więc nie wiem co dokładnie i gdzie pasuje, może ktoś z nerwicą się wypowie? męczy mnie to strasznie, a na specjalistę mnie jeszcze nie stać :o

Gość gość
tak, ale lepiej przejdz sie do lekarza. p.s. kocham Cię:)

Gość gość
ja Ciebie też kocham :classic_cool:

Gość gość
nemanja, zaloguj sie 😠

Gość gość
kto to jest nemanja? 😭

Gość gusia17555
tak to chyba nerwica ja tez mam ale inny rodzaj i podleczona

Gość gusia17555
ja mam natrectwa ale 80% ludzi na terapii miało takie objawy jak psizesz to jest nerwica lękowa

Gość gość
skad jestes, ile masz lat, chcesz poznac niepelnosprawnego chlopaka?:(

Gość gość
w takim razie chyba zacznę skuteczniej odkładać pieniądze na jakieś źródło pomocy, bo jak tak dalej pójdzie to ja się wykończę :o i nie ufam kafeterianom, tutaj "niepełnosprawny chłopak" może równać się "zboczonemu erotomanowi" 😭

Gość gość
nie jestem zadnym erotomanem:( nie moge pracowac, mam rente :( tak wiem, jestem zerem:(

Gość gość
zerem to ja jestem, 22 lata, zerowe doświadczenie w pracy, zero znajomych, siedzę przy kompie od rana do nocy i upijam się przed monitorem. a do tego jak widać - nerwica :o :o 🖐️

Gość gość
w takim razie radz sobie sama... a ja tez sobie poradze...:(

Gość gość
ja sobie radzę solo od 10 roku życia, więc o siebie się nie martwię. lepiej żebyś Ty był twardy :P

Gość gość
od klatki piersiowej az po czubek glowy jestem twardy, tyle mam z zycia [:(🖐️