Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie dla chłopca

Polecane posty

Gość gość

spodziewam się dziecka i prawdopodobnie będzie to chłopak.Podrzućcie jakieś pomysły na imię tylko nie Jaś,Staś,Franek i takie tam...to ładne imiona ale zupełnie nie w naszym guście.Podoba mi się za to imię Nataniel,Samuel,Dawid.Co wy na to?

Gość gość
Adrian, Krystian, Dominik, Kamil

Gość gość
nataniel - jak dle geja, mało męskie i tandetne dawid - żydowiskie i pretensjonalne, nigdy mi się nie podobalo samuel - zydowskie i na siłe wymyslone

Gość gość
Adrian, Krystian, Dominik, Kamil - wszystkie z najniższej półki, tak nazywano dzieci z patologicznych rodzin w latach 80 i 90

Gość gość
Artur, Benedykt, Cyprian, Daniel, Ewaryst, Fiodor, Grzegorz, Hubert, Ireneusz, Julian, Konstanty, Leopold, Michał, Norbert, Olgierd, Pafnucy, Radomir, Stefan, Teodor, Uwe, Wojciech, Zachary

Gość gość
Co to k***a jest Uwe?

Gość gość
Wszystkie wymienione tutaj sa żydowskie: Nataniel,Samuel,Dawid. Biblijne, religijne. Znam Nataniela - chłopczyk z FAS i ADHD, Znam Samuela - rodzice naukowcy, jeden wybitny amerykanista, matka socjolozka, dziecko lubi grać w koszykówkę. Znam Dawida - prawdopodobnie z ADHD, brzydki jak nieszczęście socjopata.

Gość gość
Uwe to niemieckie imię. Osobowo?ć: Ten, co naucza Charakter: 92 % Promieniowanie: 87 % Rezonans: 80 000 drgań/sek. Kolor: Niebieski Główne cechy: Wola - Aktywno?ć - Intelekt-Uczuciowo?ć Totem ro?linny: Drzewo cytrynowe Totem zwierzęcy: Albatros Znak: Bli?nięta TYP: Z pozoru są chłodnymi i pełnymi rezerwy obserwatorami, jednakże pod popiołem kryje się ogień. Jest w nich dwóch ludzi: jeden zdaje się przybywać z innego ?wiata, jak mityczny albatros, drugi jest materialistą, agresywnym, zaborczym i pysznym ni­czym kogut. PSYCHIKA: Okazują dużą pewno?ć siebie i lubią udowadniać innym, że mają rację. Jednak w głębi ducha często miewają wątpliwo?ci, hamuje ich też nie?miało?ć, którą mają sobie za złe. WOLA: Trudno odróżnić ją od uporu. POBUDLIWO?Ć: Nie ujawnia się na zewnątrz, ale nieraz zaskakuje głębokimi, ukrytymi niepokojami. ZDOLNO?Ć REAKCJI: Na ogół umieją przemy?leć swe postępowanie, tylko wyjątkowo " wychodzą z sie­bie". AKTYWNO?Ć: Wykazują wytrwało?ć w pracy, gra­niczącą z uporem. Ich praca często wygląda na prowo­kację, starają się sprawić wrażenie, że tylko oni na całym ?wiecie pracują! INTUICJA: Posługują się intuicyjnym widzeniem spraw i rzeczy, aby zbić was z tropu i dać wam odczuć, że nie należycie do ich ?wiata. INTELIGENCJA: Precyzyjna, szybka, analityczna. Są zdolni do raniącej ironii. Nie należy tym dzieciom pozwalać na przyjęcie systemu, w którym atak stano­wiłby główny element strategii. UCZUCIOWO?Ć: Chcą być kochani, ale nie potrafią okazać swej miło?ci. Przyja?nią też nie obdarzają łatwo. Oczekują wielu dowodów oddania, zanim od­powiedzą tym samym, i to z pewnymi oporami. Są bardzo przekorni. Łatwo zniechęcają się niepowodze­niami. MORALNO?Ć: Raczej na pokaz. Wychowawca po­winien u?wiadomić tym dzieciom istnienie wewnętrz­nej moralno?ci. ZDROWIE: Doskonałe, choć mają skłonno?ć do nadmiernego spożywania alkoholu. Do?ć często cier­pią na bóle głowy. Mogą też ulec poważnym wypad­kom samochodowym, je?li popuszczą wodzy nerwom. ZMYSŁOWO?Ć: Ich seksualno?ć jest równie złożo­na, jak cały charakter. Składa się z agresji, z ucieczki, z obojętno?ci i z zaczątków działania, które nie zawsze doprowadzają do celu. DYNAMIZM: Działają bardziej z obowiązku, niż z entuzjazmu. Są zdolni do długotrwałego studiowa­nia, bez zapału, ale sumiennie. Mogą być wysokimi urzędnikami, przemysłowcami, surowymi nauczycie­lami, aptekarzami, ale nigdy nie wyzbędą się pewnej oschło?ci w zachowaniu. TOWARZYSKO?Ć: Trochę mieszczańska. Przyjmu­ją go?ci, bo trzeba pokazać swoje mieszkanie i swoją żonę. Czasem lubią uciec od miejskiego życia do wiejskiego domku, zagubionego w?ród lasów. I poza tym samochód! To naiwne pragnienie imponowania siłą mechaniczną może zaskakiwać u tak inteligent­nych ludzi. PODSUMOWANIE: Odnoszą sukcesy dzięki agresy­wno?ci wobec otoczenia. W każdej dziedzinie są lepszymi nauczycielami niż uczniami.

Gość gość
a co zydowskie nie moze byc? moze rodzice sa zydami lub maja pochodzenie takie

Gość gość
dziecko z FAS to raczej nie jest wina imienia ani dziecka tylko TEPEJ MATKI ktora chlała w ciazy

Gość gość
Tomasz, Nikodem

Gość gość
Bartek, Filip, Kuba, Wojtek, Antek

Gość gość
dziecko z FAS to raczej nie jest wina imienia ani dziecka tylko TEPEJ MATKI ktora chlała w ciazy xxx Chyba nikt tego nie sugeruje. Najwyżej można wnosić, kto nadaje tego typu imiona.

Gość gość
samuel zarabiste mozna zdrobnic i mowic Sam super

Gość gość
jak dla mnie Filip....ale dla was na pewno nie bo wszystko krytykujecie.autorko sama coś wybierz bo tu się nie dowiesz,jednemu podoba się adam a dla innych to gej,innemu się podoba kuba a ktoś ze patologia,jeszcze inny uważa że adrian ładne a ktoś że zna brzydkiego adriana.no i co z tego?każde imie się powtarza i jeden o tym samym imieniu będzie głupi drugi mądry,jeden ładny drugi brzydki,jeden zdrowy inny chory.tak jak tu te co takie brednie piszą ze niby imie kojarzą z glupotą i chorobą to rozumem nie grzeszą ale napewną sa osoby które noszą takie imie jak wy i sa mądre i wykształcone

Gość gość
no to gratuluje znajomych ... skoro znasz taki element ... n******e babki w ciazy :-/

Gość gość
zgadzam się z gościem z 13,04

Gość gość
gość no to gratuluje znajomych ... skoro znasz taki element ... n******e babki w ciazy :-/ xxx Pracuję jako pracownik socjalny, i takich jak ty też znam :)

Gość gość
Mnie się podobają te dwa: Błażej i Krystian. Miałam dylemat które dać synowi i w końcu został Błażejek:) Cudowny mały facet:)

Gość gość
pracuje jako pracownik socalny - ok i takich jak ja tez znasz? czyli jakich?

Gość gość
czyli ta wypowiedz :"Znam Dawida - prawdopodobnie z ADHD, brzydki jak nieszczęście socjopata." jest twoja czyli pracownika socjalnego??

Gość gość
gość czyli ta wypowiedz :"Znam Dawida - prawdopodobnie z ADHD, brzydki jak nieszczęście socjopata." jest twoja czyli pracownika socjalnego?? xxx Tak, i dotyczy dziecka moich przyjaciół :) Nataniel to mój klient, Samuel dziecko znajomych, Dawid dziecko przyjaciół. I o co chodzi?

Gość gość
no tak pracownicy sopcalni to tez glownie sam patol. zamiast pracowac (godz. 13.20 ) to siedzi na kafe i komentuje topiki. do roboty! p.s. zaraz napiszesz ze na urlopie jestes am I right?

Gość gość
ok i takich jak ja tez znasz? czyli jakich? xxx To już chyba wiesz najlepiej? Jak nie wiesz, poproś rodzinę, znajomych, sąsiadów, panią z banku i sprzedawczynię u której codziennie kupujesz chleb żeby w kilku zdaniach scharakteryzowali jaką jesteś osobą.

Gość gość
nic ! daj do przeczytania swoje przyjaciolce ten temat zeby sie dowiedziala jak mowisz o jej dziecku :D

Gość gość
gość no tak pracownicy sopcalni to tez glownie sam patol. zamiast pracowac (godz. 13.20 ) to siedzi na kafe i komentuje topiki. do roboty! p.s. zaraz napiszesz ze na urlopie jestes am I right? xxx Jakbyś tu była :) Pracownicy socjalni maja takie samo prawo do urlopu jak inni pozostający w stosunku pracy :) A że temperatury są kosmiczne, to siedzę w chłodnym pokoju przed komputerem i czytam to arcyciekawe forum, oglądając jednocześnie telewizję.

Gość gość
nie no prosze o te charekterystyke wlasnie ciebie nie bez powodu moja droga! bo musisz byc nadzwyczajnym czlowiekiem skoro wiesz jaka jestem (masz co do tego pewnosc) po po 2 postach jakie napisalam a nic o mnie nie wiesz czekam :D

Gość gość
nic ! daj do przeczytania swoje przyjaciolce ten temat zeby sie dowiedziala jak mowisz o jej dziecku smiech.gif xxx Żartujesz chyba, prędzej język by mi kołkiem stanął niż miałabym jej powiedzieć, że jej Dawiś jest brzydki jak nieszczęście... Zresztą sama to na pewno widzi. Co do ADHD, jest w trakcie diagnozowania, a socjopatyczne zachowania sama mi opisywała, więc o co chodzi?

Gość gość
Dawid i Nataniel ładnie. Samuel okropne