Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie dla chłopca

Polecane posty

Gość gość
gość nie no prosze o te charekterystyke wlasnie ciebie nie bez powodu moja droga! bo musisz byc nadzwyczajnym czlowiekiem skoro wiesz jaka jestem (masz co do tego pewnosc) po po 2 postach jakie napisalam a nic o mnie nie wiesz czekam smiech.gif xxx Nie doczekasz się :) Przeanalizuj swoje posty i powiedz co myślisz o osobie, która w taki sposób się wypowiada :)

Gość gość
heheheh strasznie przewidywalna jestes :D dawid dziecko znajomych zeby nie wyszlo ze "klient" (zaden pracownik pomocy spolecznej tak nie mowi o PODOPIECZNYCH- wiec jak juz sciemniasz to chociaz dobrze google przetrzep) pozniej ze urlopik co bylo jasne i oczywiste ze tak napiszesz

Gość gość
Socjopatia (inaczej osobowość antyspołeczna) - zaburzenie osobowości, przejawiające się nierespektowaniem podstawowych norm etycznych oraz wzorców zachowań w społeczeństwie, uwidaczniające się w wyraźnym braku przystosowania do życia w społeczeństwie. Socjopaci mimo normalnego (lub nawet większego) poziomu inteligencji nie potrafią podporządkować się zasadom współżycia społecznego. Wczesne przejawy tego zaburzenia obejmują m.in. kłamanie, kradzieże, bójki i inne konflikty z normami prawnymi. W potocznym rozumieniu socjopata to osoba, która nie liczy się z cudzymi opiniami i łatwo popada w konflikty z innymi. Cechy charakterystyczne brak sumienia i odpowiedzialności wobec innych, brak wstydu, poczucia winy i skruchy, osoby te nie są zdolne do głębokiej troski o drugiego człowieka, kontakty międzyludzkie są u socjopatów znikome, nastawione na eksploatację drugiej osoby (około 80% przypadków[potrzebne źródło]), manipulowanie jednostką, wykorzystywanie do własnych celów, nieprzywiązywanie się do drugiego człowieka, brak reakcji na zaufanie, miłość i czułość; socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia, nie reaguje na przykłady innych, na to co jest normą, a co nie.

Gość gość
gość heheheh strasznie przewidywalna jestes smiech.gif dawid dziecko znajomych zeby nie wyszlo ze "klient" (zaden pracownik pomocy spolecznej tak nie mowi o PODOPIECZNYCH- wiec jak juz sciemniasz to chociaz dobrze google przetrzep) pozniej ze urlopik co bylo jasne i oczywiste ze tak napiszesz xxx Proszę? Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. Masz rację w kwestii urlopu i nie możesz uwierzyć, ze na to wpadłaś, czy jak? :)

Gość gość
w jaki sposob sie wypowiadam? jakies konkrety poprosze a ty umiesz zakonczyc post inaczej niz "wiec o co chodzi?" :D

Gość gość
Aaa, rozumiem. Chodzi ci, że pracownik społeczny nie mówi o podopiecznych "klient"? No u nas w ośrodku tak mówimy, może masz inne doświadczenie :)

Gość gość
znowu jakieś kretynki się kłócą. weźcie się na gołe klaty!

Gość gość
nie dopytue sie czemu mowisz "klient'?

Gość gość
oj glupie gimbusy sie kloca. do szkoly k***a

Gość gość
Tobiasz. Znam tylko jednego i jest to bardzo rzadko spotykane imie no i osoba jest wyjatkowa, pracowita i nie klamca. Ja wierze,ze imiona predysponuja, moge powiedziec z wlasnego doswiadczenia.

Gość gość
A ja znam jednego Tobiasza i to chyba najwięszy idiota jakiego w życiu poznała, obrzydził mi to imię, dla mnie okropne.

Gość twixx
Nie chciałabym mieć takiego opiekuna społecznego jakim ty jesteś. Nie posiadasz dwóch najważniejszych cech który powinien mieć pracownik społeczny

Gość gość
jestes fatalnym pracownikiem socjalnym, kompletnie bez powolania. obrażasz swoich podopiecznych czy klientow, jeden kit. nasmiewasz sie z nich. jestes nieprofesjonalna bo nie powinnas podawac zadnyc info ze jakies dziecko ma fas czy inny sras. choc my tu tej osoby nie znamy ale ty nie powinnas nasmiewac sie z imienia dziecka tylko dlatego ze chore i z patologii. o dzieciach przyjaciol i przyjaciolach tez wypowiadasz sie jak o wrogarch raczej. wiecej klasy i mniej kłapania dziobem

Gość gość
gość jestes fatalnym pracownikiem socjalnym, kompletnie bez powolania. obrażasz swoich podopiecznych czy klientow, jeden kit. nasmiewasz sie z nich. jestes nieprofesjonalna bo nie powinnas podawac zadnyc info ze jakies dziecko ma fas czy inny sras. choc my tu tej osoby nie znamy ale ty nie powinnas nasmiewac sie z imienia dziecka tylko dlatego ze chore i z patologii. o dzieciach przyjaciol i przyjaciolach tez wypowiadasz sie jak o wrogarch raczej. wiecej klasy i mniej kłapania dziobem xxx Dowody na te oszczerstwa proszę :) Mogą być wcześniejsze cytaty z moich wypowiedzi :)

Gość olenka96t
Przecież ona nie jest żadnym pracownikiem społecznym. Łykacie wszystko jak młode pelikany. Wakacje są, dzieci się nudzą.

Gość gość
Onucy, Eustachy, Pankracy, Bożydar, Zdzisław, Zenobiusz

Gość gość
Na wszelki wypadek przypomnę swoją pierwszą wypowiedź. Ty wskaż gdzie się naśmiewam z imion. Gdzie naruszam prywtaność swoich klientów. Gdzie wypowiadam się o znajomych i przyjaciołach jak wrogach. " gość Wszystkie wymienione tutaj sa żydowskie: Nataniel,Samuel,Dawid. Biblijne, religijne. Znam Nataniela - chłopczyk z FAS i ADHD, Znam Samuela - rodzice naukowcy, jeden wybitny amerykanista, matka socjolozka, dziecko lubi grać w koszykówkę. Znam Dawida - prawdopodobnie z ADHD, brzydki jak nieszczęście socjopata. "

Gość gość
analogicznie zacytuje ciebie xxx Nie doczekasz się usmiech.gif Przeanalizuj swoje posty i powiedz co myślisz o osobie, która w taki sposób się wypowiada usmiech.gif

Gość gość
jak któraś mama chce skrzywdzić chłopca i zniszczyć mu życie, zwłaszcza na etapie szkolnym to proponuje : Oliwier, Gabriel, Gracjan, Miłosz, Kryspin, Justyn, Walenty.

Gość fioletowy widelec00
zapewne klientów to ty masz

Gość gość
!!!!!!!! Czesław !!!!!!!

Gość gość
Oliwier, Oskar, Filip

Gość gość
kochana - ja chciałam od ciebie konkrety to mi nie podalaś tylko kazalas sie zapytac babki z warzywniaka czemu ja mam ci konkrety podawac? zapytaj wrozbity macieja

Gość gość
najlepiej jakieś zagraniczne żeby się lansować na placu zabaw typu Brian, Christian, Thomas, Nicholas,

Gość gość
Barabasz

Gość gość autorka
No dziękuje bardzo za wywody w stylu "to zydowskie imiona"i takie tam...nie mam z tym problemu,mogą być nawet marsjańskie jeśli będą ładne,a że biblijne to chyba nic złego.Uważam też że imię nie ma nic wspólnego z adhd lub innymi zaburzeniami,no chyba że uwłacza ono godności człowieka.Proszę o pomysły na imiona a nie analizy psychologiczne bo każdy człowiek jest inny...

Gość gość autorka
Poza tym znam człowieka o imieniu Nataniel,jest bardzo mądrym facetem,robi karierę naukową,ma rodzinę,jest co prawda już w podeszłym wieku ale babki także te młode szaleją za nim bo to ideał faceta,szarmancki,dobrze wychowany,prawdziwy dżentelmen!!!Także widzicie że nie ma reguły.Poprostu to imie bardzo dobrze mi się kojarzy chociaż zdaję sobie sprawe że mój syn będzie całkiem inny

Gość gość
śliczne jest Tymoteusz- Tymek i Igor :)

Gość gość
a Filipów to juz za dużo, na każdym rogu słychać to imie

Gość gość
Dawid to najpiękniejsze imię męskie (wg mnie) :)