Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzące za 3 tygodnie jak wytrzymujecie upały i jakie macie samopoczucie

Polecane posty

Gość gość

ja mam za 3 tyg termin. W te upały siedzę głównie w domu a jak muszę się wybrać do sklepu to autem . Już nie mogę się doczekać końca :} Czuję się dobrze ale jak za długo pochodzę to czuję jak mnie ciągnie brzuch z jednej strony albo to ucisk małej na pęcherz lub szyjkę

Gość gość
ja rodze za 4,5 tygodnia a dobrze znosze te upaly rolety zaciagam wiec w domu mam chlodno ale tak , to nie narzekam ;)

Gość gość
ja tez pozaslaniane okna i nie jest źle.najgorsze są noce bo okropnie duszno i nad ranem usyypiam

Gość gość
Mam termin na JUŻ. Nic się nie dzieje, poza palpitacjami, zmiennym silnie pulsem i ciśnieniem, bólami, poceniem - jest koszmarnie. Czy warto udać się do szpitala/lekarza? Co mogą mi w sumie zrobić - oksytocyna, cc? bo nie mam siły na nic, z łóżka podnoszę się parę minut tak w głowie mi się kręci z tego gorącs.

Gość gość
ja czekałam na dzisiejszy dzień, w końcu jest przyjemnie! w upały jak najmniej się ruszałam, odpoczywałam, okna zasłonięte, wiatrak i prysznic kilka razy dziennie- na szczęście to już za nami, mam nadzieję,że takich upałów już nie będzie..

Gość gość
ja też mam nadzieję,ze będzie chłodniej. U mnie póki co jest gorąco :(