Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda898989

31 tydzień skurcze brzucha

Polecane posty

Gość Magda898989

Witam, mam takie małe obawy, że coś złego dzieje się z moją ciążą, tydzień temu znacznie obniżył mi się brzuch, ponad to również od tygodnia coraz mocniej i częściej odczuwam skurcze i twardnienia brzucha. jestem ostatnio bardzo zestresowana i boję się że to negatywnie wpływa na przebieg ciąży. To moja druga ciąża, ale bardzo różni się od pierwszej, wtedy od 6 mc byłam ciągle w szpitalu najpierw przez wysokie ciśnienie krwi, później przez podejrzenie starzejącego się łożyska, dlatego w sumie ciągle byłam pod okiem lekarza. teraz za to muszę czekać do 19 bo mój lekarz jest na urlopie i trochę się stresuję, nie wiem o co chodzi, poprzednio żadnych skurczy nie miałam, nic mnie nie bolało, jedyne skurcze jakie miałam to przy porodzie (2 tyg po terminie). a teraz dzień w dzień, od tyg i czasem mnie aż kuje w dole gdy chodzę. czy może dziać się coś złego? poradźcie mi co mogę zrobić by mniej bolało

Gość gość
Jak masz obawy, idź do szpitala. Zbadają cię, zrobią ktg.... Łaski nie robią.

Gość Magda898989
nie bardzo mam jak pojechać do szpitala. nie ma z kim chyba że po karetkę zadzwonię. Ale trochę się boję, bo oni zawiozą mnie do szpitala, w którym odmówiono mi przyjęcia poprzednio mimo że miałam skierowanie, a ja rodzić chcę w innym szpitalu (60km od domu). tego konkretnego, który jest blisko to się boję.