Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna wydzielina

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, zauważyłam dziś na swojej wkładce żółtawą wydzielinę, ale nie mam żadnych objawów infekcji, dodam, że jestem kilka dni po krwawieniu z odstawienia - co ona może oznaczać? Czytałam też, że pojawia sie ona w czasie ciązy. Proszę o odpowiedzi!

Gość gość
Żadna z Was nie miała takich upławów?! Nikt nie potrafi odpowiedzieć? :(

a czy wydzielina byla ''serkowata'' ? moze masz grzybice albo cos, zmien srodki do higieny intymnej, tez mialam kiedys zolta wydzieline i zaczelam stosowac LACTACYD, nawet w biedronce go dostaniesz

Gość gość
żółta wydzielina. ja zawsze mam wkładkę na żółto zabarwiona ale to dlatego że przy siusianiu czasem się nie podcieram. wątpię żebym miała żółty śluz po na papierze takiego nie widzę a przezroczysty lub biały. nigdy jakoś żółtym kolorem sie nie przejelam

Gość gość
Właśnie nie jest "serkowata". Nie wyglada mi to na infekcje, nie wiem co myśleć... :(

Gość gość
a ja kiedyś miałam taką gęsta wydzielinę nic nie swędziało nic nie piekło nie bolało a i tak ginekolog stwierdził ze mam jakąś mała infekcję a ja nic bym nie przypuszczała bo nie było żadnego serka

Gość gość
ja tak miałam przy tabl. anty non stop jakaś infekcja

Gość Betty Q
Przy pierwszych takich objawach jak upławy dobrze jest szybko zareagować póki infekcja sie nie rozwijała. Ja robie tak, że zakładam przez tydzień Lactovaginal, który szybko regeneruje i wzmacnia flore pochwy. Już nie raz uniknęłam infekcji.

Gość gość
nieswoiste bakteryjne zapalenie pochwy

Gość gość
Wczoraj wieczorem dostałam plamienia (upławów) o kolorze lekko brązowym, (jak przed krwawieniem z odstawienia). Zapomniałam dodać że zażywam tabletki Naraya Plus (24+4) i jest to moje 3 opakowanie, wcześniej zażywałam inne, ale nigdy nie miałam takich upławów, teraz krwawienie miałam później niz zwykle i ogólnie niepokoi mnie trochę to wszystko. Co o tym myślicie?

Gość gość
Jeśli tabletki przyjmujesz prawidłowo to nie jesteś w ciąży. Takie plamienia są normalne do trzeciego opakowania.

Gość gość
Tabletki przyjmuję wręcz wzorowo, codziennie co do minuty, o żadnej nie zapomniałam i nie miałam żadnych biegunek czy wymiotów. Miejmy nadzieję, że wszystko w porzadku - nie zdarzało mi sie to nigdy (tabletki zażywam od ponad 10-ciu miesiecy) i stąd mój niepokój.

Gość gość
może weź profilaktycznie probiotyki żeby zniwelować upławy,ja na początku tabsów brałam provag przez 3 tygodnie-takmi zalecił gin.Niestety hormony predysponują do częstszych infekcji-szczególnie grzybicy. Poza tym żólta wydzielina nie jest objawem ciąży-mleczna, wodnista, bezwonna-taka mniej więcej jest wydzielina ciążowa.