Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PŁEĆ DZIECKA

Polecane posty

Gość gość

Mam problem...Jestem w 32 tyg. ciąży i od 16 tyg.ciąży lekarz mówi mi że urodzę dziewczynkę, mam nawet zdjęcie bułeczki z ostatniego badania z 29 tyg. ciąży. Moje pytanie brzmi: Jak myślicie czy jeśli do tej pory na każdym usg była widoczna pochwa mojej córeczki to już raczej będzie dziewczynka?!

Gość gość
Dodam jeszcze, że do 23 tyg ciąży miałam innego ginekologa a teraz mam też innego. Czyli dwóch lekarzy prowadziło moją ciążę.

Raczej tak :-) , choć podobno różne cuda się zdarzają, ale skoro za każdym razem lekarz mówił, że będzie dziewuszka, to ja bym uwierzyła.

Gość gość
Tak na prawdę nigdy nie wiadomo, ale jak by miał urosnac siusiak to juz by był. Miałaś 3d? Tam widac wszystko w 100% wydaje mi sie jednak ze w Twoim przypadku zostanie córka.

Gość gość
100% to będziesz wiedziała. jak na własne oczy zobaczysz :D

Gość gość
Tak miałam robione 3D i właśnie już w 16 tyg wyszło, że dziewczynka :) Mam mnóstwo różowych rzeczy stąd moje obawy, bo nie wiem jakbym zniosła informację, że mam urodzić chłopca. Oczywiście bym kochała z całego serduszka ale już mamy imię wybrane i te ubranka :( Nie wiem może to już lęk przed porodem. Hi hi

Gość gość
a jakie imię????

Gość gość
Magdalena :)

Gość gość
super, normalne a sama mam sentyment do imion na M. Moja córka ma tak na drugie..

Gość gość
A ja myślę, że jest duża szansa na chłopca.

Gość gość
tak to już będzie dziewczynka :) na marginesie - ja mam Magdalena a córce daliśmy Maria, też na M , i mąż też ma na M

Gość gość
A dlaczego myślisz, że duża szansa na chłopca/?

Gość gość jkljlkjklj
mam córkę Maję Magdalenę i młodszą Marcelinę... Twoje dziecko na bak będzie dziewczynką, u mnie w pierwszej ciązy lekarz w 35 tyg stwierdził że chłopak, ale jakoś tak z perspektywy czasu wiem że na odczepnego, a w drugiej ciąży już w 20 tym tyg na zwykłym rutynowym usg było widać że dziewczynka, i glapka się urodziła:-)

Gość Paula 87
A mojej znajomej lekarz całą ciąże mówił, że będzie chłopak na porodówce też powiedział, że chłopczyk (podbno jak widać ptaszka to praktycznie nie ma szans żeby była dziewczynka) więc wszystko kupowała niebieskie albo zielone w autka traktory itp. Całą ciąże mówiła do brzuszka Marcinek, a urodziła Martynkę. Wię ja już wiem, że jak będę w ciąży to nie będę chciała znać płci dziecka żeby nie skusić się np na różowiutkie sukieneczki, kupie w miarę uniseks, odłożę trochę kaski i zaraz po porodzie dokupię typowo pod płeć (w dobie internetu zakupy przy noworodku są mozliwe ) . Dodam, że podobno jak ptaszka na usg nie widać to jest spore prawdopodobieństwo, że jednak jest tylko tak się jakoś ustawił, że go te fale nie uchwyciły czy cuś...i że wyjdzie chłop jak dąb :D

Gość gość
Mi do 36 tygodnia mówili że na 100% chłopak, a potem ze jednak dziewczynka i urodziłam córkę :)

Gość gość
To teraz pozostaje mi czekanie, bardzo bym chciała żeby w moim brzuszku była Madziunia :) Ale jeszcze tylko kilka tygodni i się okaże :) Ale z drugiej strony jeśli na 3D było widać, że dziewczynka to mam wielką nadzieję, że już tak będzie, to mnie jakoś pociesza.

Gość gość
na 100% dziewuszka! Zobaczysz