Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawny cream

zbyt szczupła sylwetka u faceta czyli jaka

Polecane posty

Gość dawny cream

no własnie

Gość gość
to np sylwetka Kuby Wojewódzkiego chudzielec normalna szczupla sylwetka ktora podoba sie kobietom to Paweł Korzeniowski, Michael Phelps, Bartek Kurek pisałem juz dzis o tym

Gość gość
Jak ja mam 183 cm wzrostu i 80 kg to mówią, że jestem chudzielcem

Gość gość
kto tak mówi ? świnie w chlewie ?

bo to tez zalezy od budowy ciala i grubosci kosci. sama waga i wzrost daje tylko ogolne wyobrazenie.

Gość dawny cream
bo ja jestem szczupły a panny takich nie lubią :O

Gość myslcochcesz
ja tam lubie chudzielcow w granicach rozsadku. niech tylko nie wygladaja jak ofiary glodu w afryce i jest ok. podoba mi smukla meska klata i malutki tyleczek

zbyt szczupła sylwetka jest wtedy, gdy spodnie musisz podciągać pod samą szyję :-D, gdy znajomi i rodzina chce Cię dokarmiać, bo tak bidnie wyglądasz :)

Gość dawny cream
ja taki nie jestem , a panny mną wrecz gardza:O

Gość gość
Każdy potwór znajdzie swoją adoratorkę (czy jakoś tak...) :)

Gość dawny cream
na szczupłych wysportowanych facetów leca tylko grubaski 😭

Gość dawny cream
dlaczego misowa budowa ci sie podoba?

Nie wiem, dlaczego. Tacy faceci wydają mi się bardziej sympatyczni, mają poczucie humoru, tacy kochani do przytulania i głaskania :) Mój facet nie mógłby mieć sylwetki atletycznej, bo bym się przy nim jakoś źle czuła, mimo, że sama mam sylwetkę sportową. Faceci atletyczni, których spotykałam byli zazwyczaj sztywni, skupiający uwagę na sobie, bez ogłady, potrafili mi powiedzieć, że przytyłam, szukali podejrzeń co do mojego zachowania, mieli poczucie humoru - ale swoje, którego ja niestety nie rozumiałam, traktowali mnie z góry, mimo, że ja mam wysoką samoocenę, to przy nich czułam się jak depresant. :( Dlatego też misie mi całkowicie odpowiadają :) Fajnie mieć misia :) A Ty, Dawny Cream'ie, jaką budowę lubisz u kobiet?

Gość dawny cream
najbardziej u kobiet podoba mi sie szczupła sylwetka, dodatkowy plus dla panny która cwiczy

Ja mam 178 wzrostu i 62kg. Czasem udaje mi się dojść do 70kg, co jest normalną wagą. Na studiach po chlaniu przez 5lat ważyłem 75kg. Poszedłem do pracy. W pracy fizycznie tyrałem robiąc rzeczy, przy których siła nie jest istotna. Co z tego, że ktoś podniesie 50kg ale 1 raz, gdy potrzeba przenieść 30 takich worków. I zaskoczę Was. Faceci po 120kg wymiękali przy takim chudzielcu jak ja i nie tylko ja. Uważam, że najważniejsza jest kondycja a nie siła. Większość tych pakerów po koksach z siłowni po wejściu na drugie piętro już zdycha. A wy - kobiety - piszecie, że szukacie takich ?

? Ja nie szukam koksów. Koks a miś to dwie zupełnie różne budowy ciała. Miś to facet nie uprawiający sportu. Koks to facet kulturysta, który chodzi na siłkę, ale nie odżywia się zdrowo, bo połyka sterydy, piwo i pizze. Atleta to facet, który uprawia sport, odżywia się w miarę zdrowo, ale nie bieże sterydów.

Gość dawny cream
A wzrost i wygląd zew. też są dla Ciebie ważne? dla kzdego jest to wazne i nawet dla was więcej bo wy lecicie na wygląd i kase

Gość gość
Beruthiel - nie kazdy facet, ktory chodzi na siłownie lub jest kulturysta łyka sterydy głupia krowo (btw sterydy podaje sie strzykawką i iglą a nie doustnie)

Nie uogólniaj, dobrze?! Dla mnie najważniejsze jest serce i misiowa budowa. Nic więcej nie jest ważne.

Gość dawny cream
jasne , kazda tak mówi ale faktycznie panie szaleją za panami typu bears

nie żadnymi panama typu bears, bo płaski brzuch to jest TO. ale facet ma być przypakowany, i tyle. atletyczna budowa, szerokie plecy, biceps, kark, waska talia, duże meskie dłonie - to jest to, co nas kreci :P

do Sasanki_Niebieskiej: mów za siebie. Ja się boję takich facetów, o których piszesz.

Gość gość
palant na ojca i żywiciela z***bisty przystojniak na kochanka :) tak sie robi na swiecie :)