Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem zboczona

Lubię obciągać nieumyte fujary

Polecane posty

Gość chyba jestem zboczona

Chyba coś ze mną jest nie tak, kiedyś nie do pomyślenia było dla mnie tknąć członka, któy przedtem nie był dokłądnie umyty. Raz jednak mój facet wyciągnął w samochodzie i kazał mii obciągać, starsznie się wtedy podnieciłam, jak mnie trzymał za włosy a ja mu obciągałam, mimo że trochę tam śmierdział miałam orgazm. Czy jest osoba, któa tez ma takei zboczenie?

Gość gość
chyba jestem zboczona --- ty chyba jesteś zboczony ,,...::((((

Tego nie da się ukryć. Masz za dużo gości na suficie. :) Ale do tematu , jak można podrzucić do obróbki śmierdzącego moczem kija !!!!! Te w amoku biorą wszystko do ust, co nie znaczy że warto zadbać o higienę.

higiene nalezy dbac kiedy sie da w wypadku konfliktu atomowego rzadko jest szansa na drugie uderzenie stąd sie brudne c***e biorą nazwalbym to raczej potrzebą chwili u siebie nie zboczeniem konkretnym nigdy jej nie trzymam tak mocno za kudly zeby nie mogla protestowac

Gość gość
to obciaj te smrody i sie nie chwal

Tak, tak i jakiego jeszcze ? :) W duupie mam konflikty nuklearne. Jak u boku mam napalone dziewcze, które może pierwszy i ostatni raz będzie miało kontakt z czyściuteńkimi jedenastoma centymetrowym męskiego przyrodzenia. :D

Gość gość
jak z tymi nie umytymi fujarami wystarczy na caly wieczor

(chyba jestem zboczona) chyba tak. Ale to jest jeszcze ludzkie. jak ci to sprawia przyjemność to obciągaj dalej!