Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś się przeprowadzam wszystkie rzeczy spakowałam do walizek hahaha

Polecane posty

Gość gość

i jade pociągiem do warszawy :O o 22, bede na miejscu po polnocy. Nie mialam innego pomyslu jak to wszystko zabrac, nie ma mnie kto zawiezc, jak pytalam w firmie kurierskiej to masakra wole jechac sama :D Spakowałam wszystkie ciuchy i buty do dwóch wielkich walizek, do plecaka laptopa, suszarke, wage elektroniczną, przybory higieniczne , kosmetyki i reszte pierdól. Telefon i dokumenty do kieszeni. Plaszcz zaloze na siebie bo juz mi sie nei zmiescil do walizki. Mam jeszcze problem z jednym... JAK ZABRAĆ ROWER? Z dwoma walizkami dojde ale jak wzic jeszcze moj rowerek ? :(

Gość gość
idź głupia na stopa, zabierzesz wszystko od razu

Gość gość
Wieczorem bedzie juz chłodno, mozesz z jednej walizki wyjąc ciuchy i jak najwiecej zalozyc na siebie, drugą wolną ręką bedziesz prowadziła rower :) Ja robiłam cos podoobnego jak wracałam z podrozy z ameryki płd, mialam nadbagaż a nie chcialam placic tyle kasy, załozyłam na siebie tyle ile sie dalo :P reszta do podręcznego i głownego bagazu zeby sie zmiescic w limicie

Gość gość
Weź wsiądź na ten rower i popedałuj . I na bilecie zaoszczędzisz.

Gość gość
hihihiihihihihi popedałuj hihiihihihi

Gość gość
laVita - roweru to akurat nie miałam :)

Gość gość
taak niech wsiada na rower a walizki niech sobie na łeb załozy albo lepiej przyczepi sznurkiem do siodełka i niech ciągnie za sobą :classic_cool: