Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce sie juz zabic ale musze czekac

Polecane posty

Gość gość

az bede mogla zapisac sie do bezrobotnego zeby miec ubezpieczenie aby rodzice nie musieli placic za pogrzeb jeszcze 2 miesiace nim minie kara za brak podpisu :O

Gość gość
a czemu chcesz się zabić ? miałaś już jakieś próby ? myślałaś żeby pójść z tym do psychiatry ?

Gość gość
przez te 2 miesiace lepiej pochodz do psychologa

Gość gość
czy można sie ubezpieczyć gdzies indziej? bywam u psychiatry biore leki ale to niezawiele daje dodam ze juz nie ma na mnie sposobu, leki nieprzerwanie biore od 2 lat, po psychiatrach tulam sie z wiekszymi badz mniejszymi przerwami od 7 lat

Gość gość
Prowo

Gość gość
po czym wnioskujesz ze to prowo?

Gość gość
posłuchaj nagrań na stronie mimj.pl Są tam msze z modlitwami o uzdrowienie, Są uzdrowienia ludzi z depresji, uwolnienia od duchów samobójstw. Posłuchaj warto. Poza tym spróbuj robić coś co lubisz co Cię odciągnie od takich myśli, książka, znajomi, sport

Gość gość
Po czym wnioskuje? Moja słodka tajemnica

Gość gość
źle na mnie dzialaja msze z modlitwami o uzdrowienie :( nie potrafie sie do tego przekonac, nie chce mi sie tego słuchac:( wiem ze chcialas pomóc:* ale ta religia nie jest dla mnie:( nie pomagaja znajomi, sport, ksiazki, ewentualnie troche muzyka, ale staram sie wytrzymac chociaz mam ochote chrzanic to wszystko i nie czekac no ale nie chce rodziców zostawic z długami tym bardziej ze mam mlodszego brata

Gość gość
"Poza tym spróbuj robić coś co lubisz co Cię odciągnie od takich myśli, książka, znajomi, sport" Nie wiesz, o czym piszesz...

Gość gość
nie chcesz posłuchać szkoda a pomyślałaś jak będą się czuli Twoi rodzice i rodzina jak to zrobisz ? jaki wstyd im przyniesiesz poza tym jesteś wierząca ? pomyślałaś co się stanie z Tobą po śmierci ? ja też miałem myśli samobójcze, leczę się na schizofrenie ale jest już lepiej, nie mam myśli samobójczych, chce mi się żyć, Tobie też się może udać tylko musisz coś zrobić w tym kierunku, Jakie masz zainteresowania, cele życiowe Zacznij coś robić.

Gość gość
"Poza tym spróbuj robić coś co lubisz co Cię odciągnie od takich myśli, książka, znajomi, sport" Nie wiesz, o czym piszesz... Wiem o czym piszę bo sam miałem myśli samobójcze choć fakt że nie miałem wtedy na nic ochoty.

Gość gość
nie jestem wierzaca, wiem dla rodzicow to bedzie trauma na poczatku, ale z czasem zaczna normalnie zyc czy wstyd to nie wiem, zaaranzuje to wszystko tak ze sasiedzi sie nie dowiedzą o ile sami im nie powiedzą

Gość gość
no bez jaj ale jak gonie młoda osoba to raczej nie ze starości poza tym jak mają się nie dowiedzieć jak Twój pogrzeb będzie ?

Gość gość
zamierzam napisac list zeby nie organizowali zadnego pogrzebu i nie rozwieszali nekrologow zawsze mozna wymyslic ze mialam np.wade wrodzona serca

Gość gość
sąsiedzi i tak się dowiedzą tak czy inaczej poza tym jak to sobie wyobrażasz, bez pogrzebu ? to niby gdzie Cię pochowają poza tym jak nie chcesz pogrzebu to po co czekasz na ubezpieczenie, nie rozumiem

Gość gość
pogrzeb tylko dla najblizszej rodziny bo gdzies mnie pochowac muszą, nawet nie wiem jakie w polsce sa mozliwosci, czy istnieje inna opcja niz cmentarz

Gość gość
myślę że jak leczysz się u psychiatry i bierzesz leki to mogę nie wziąć pod uwagę Twojego listu poza tym nawet jak pogrzeb będzie mały to i tak wieści szybko sie rozejdą, nie wiem jakie są możliwości w Polsce ale chyba tylko cmentarz

Gość gość
nie wiem czy wezma pod uwage czy nie juz na to nie bede miala wplywu dla ich dobra lepiej zeby nie rozpowiadali

Gość gość
dziwna trochę jesteś z tym pogrzebem ale zrobisz co zechcesz, mam nadzieje że Ci przejdą te myśli przez ten czas, a czemu w ogóle chcesz się zabić ? nie chciałabyś iść do pracy, mieć męża, dzieci ?

Gość gość
nie, nie chce mi sie pracowac :) meżowie mnie denerwują, a dzieci nie chce sprowadzac na ten okropny świat :P

Gość gość
czemu nie chcesz pracować ani założyć rodziny ?

Gość gość
bo praca to ciezka i monotonna codzienna charówka a dlaczego dzieci nie chce miec to juz napisałam:)

Gość fcykaśny
z moich podatków chcesz sobie pogrzeb zrobić?

Gość gość
no zawsze można poszukać pracy którą choć trochę by się lubiło, ja tam chciałbym pracować, poza tym trzeba z czegoś żyć poza tym pomyślałaś że gdyby nie codzienna charówa Twoich rodziców to nie miałabyś nawet internetu ani co jeść

Gość gość
jak dla mnie to mogą porzucic moje cialo w lesie:P przepracowalam zreszta ponad rok w swoim zyciu, mysle ze sie zwrócilo ze skladek:)

Gość gość
Odczep się już od tych rodziców :O

Gość gość
podejrzewam że kolega nie skończył jeszcze szkoly i ma jakiejs 17-18 lat i bardzo idealistyczne podejscie do zycia :P

Gość gość
no ok ja już napisałem co miałem do napisania, zrobisz co zechcesz choć dla mnie masz po prostu depresje

Gość gość
Chciałbys iść do pracy to idź kto ci broni psycholu o pracy na czarno jak coś się nie słyszało nie jasne najlepiej by się chciało opierdalac przed biurkiem za 5tys na rękę a dziewczynę wysyła patol do fizycznej roboty