Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odnalezc siostre

Polecane posty

Gość gość

Jak odnalezc siostre ktore zerwala kontakt z cala rodzina? Na portalach spolecznosciowych sie nie udziela. Ostatnio byla w Anglii potem wyjechala. Nikt nie wie gdzie. Nikt nie posiada jej numeru telefonu, zadnego aktualnego adresu nic. Probowalam z kolezankami z ktorymi utrzymywala kontakt niestety tez nic. Jakies pomysly jak mozna odnalezc taka osobe?

Gość gość
chyba Czerwony Krzyż się zajmuje takimi rzeczami, wiem, że moja rodzina tak znalazła rodzinę w USA.

Gość gość
wasza mama nie boi się, że coś jej się mogło stać?

Gość gość
kazdy sie boi, stad moje pytanie

Gość gość
zawsze jeszcze możecie wynająć detektywa, tylko to będzie kosztowało

Gość gość
ktos ma jeszcze jakies inne opcje oprocz czerwonego krzyza? szukalam na googlach ale tez nic. Juz nie wiem co robic :(((

Gość gość
na policji czy na portalach spolecznosciowych udostepnij jej zdj moze ktos ja widzial lub ma z nia kontakt

Gość gość
trzeba bylo wczesniej o relacje dbac, teraz macie za swoje. Niezle musieliscie naskrobac, ze ona zdecydowala sie komoletnie kontakt zerwac z wami. Moja mama idealna nie byla ale nie wiem co musialby sie stac bym do takiego czynu sie zabrala

Gość gość
dokładnie, możecie na policji zgłosić zaginięcie. Oni powinni się skontaktować z policją w UK

Gość gość
Dbac o relacje? niech sie cieszy ze ktos sie o nia martwi. Czy jak ona przychodzila nacpana do domu a potem pojechala z byle kim do Anglii to dbala o relacje rodzinne? A to ze rodzina miala pretensje I bylo coraz gorzej to chyba nie powinno nikogo dziwic