Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspólny wujazd do UK

Polecane posty

Gość gość

Witam Jeśli są tu jakieś osoby chętne na wspólny wyjazd - emigrację do Londynu, to proszę napiszcie do mnie: grz.gi@o2.pl albo tutaj. Wyjeżdżam za ok. miesiąc, (conajmniej na jeden rok). Byłem już w Lądku w te wakacje (przy okazji zrobiłem rozeznanie :) )w celach turystycznych, więc nie jest tak, że pojechalibyśmy całkowicie w ciemno a wiadomo razem raźniej. Grzegorz, 25 lat

Gość gość
sorry ale co wycieczka do Ladka Zdroju ma do wyjazdu do UK? :-O ze niby jak w Ladku sobie poradzisz to w Londynie tez?

Gość gość
nie w ciemno? a masz załatwioną pracę i mieszkanie?

Gość grzgi
nie w ciemno, w sensie, że nie powinno być problemów z pracą, a mieszkanie - masz gotówkę - masz gdzie mieszkać , chyna że ktoś nie zna języka to miąłby problem się porozumieć z wynajmującym, ale mnie to nie dotyczy

Gość ja niedawno wlasnie
przyjechalam tyle, ze nie do Londynu no i nie w ciemno. Podziwiam jak chcesz znalezc prace i mieszkanie po przyjezdzie. A gdzie bedziesz spal zanim znajdziesz jakis pokoj?

Gość grzgrz
Wiadomo, najlepiej ogarnąć wcześniej pokój, żeby nie marnować pieniędzy na nawet najtańsze hostele. Dlatego piszę z wyprzedzeniem miesiąc (czy nawet dłużej, bo kwota na wyjazd jeszcze nieuzbierana - a prace teraz same dorywcze niestety mam :( ), żeby pomyśleć o tym pokoju/mieszkaniu (zależnie jak liczna ekipa by się zebrała). :)