Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co lepsze wysoki facet z małym penisem czy niski z dużym

Polecane posty

Gość gość

Ktorego byscie wybrały ? Takiego 175 cm z duzym czy 185 z małym?

Gość gościówa333
średniego ze średnim ( 16-17 cm) ;)

Gość gość
wysoki z malym, przeciez mozna dopracowac technike itp a wzrostu nie da sie powiekszyc, a facet 175 cm to jak baba, fu

Gość gość
175 cm wzrostu to przede wszystkim nie jest niski facet,niski to 160-165cm ja bym wolala nizszego z wiekszym,bo to nie chodzi,jak tu ktos napisal o dopracowanie techniki-nie da sie,jesli facet jest slabo obdarzony,wiekszy czlonek-to wieksza przyjemnosc

Gość gość
na męża wysokiego z małym by dobrze się prezentować wśród znajomych na kochanka niskiego z dużym wiadomo do czego Myślę, że każda kobieta zrobiłaby tak samo.

Wysokiego z dużym:classic_cool: Po co brać cokolwiek jak można sięgać po najlepsze?

zależy co oznacza mały. nie ma co się oszukiwać, że mikrusem nie zaszaleje a sex to jeden z filarów udanego związku.

Gość gość
Nie wzięlabym zadnego. Tylko wysokich z duzym. Jakbym chciala malego to bym sobie sama gmerała w c*pce palcem.

Gość gość
Miałam faceta 175cm dla mnie nie był niski sama mam 165cm i nie noszę obcasów wcale więc mi to różnicy nie robiło, miał idealnego :) a raz spotkałam się z niższym drobniejszym facetem chyba miał 170cm i porażka! jak z babą całowało się do bani bo miał twarz drobną, a interesu nawet nie czułam jak się bzykaliśmy, nigdy więcej niskiego faceta!!!! pewnie nie wszyscy mają małe penisy mimo niskiego wzrostu ale po co mi facet przy którym miałabym uprawiać seks bez przyjemności, co mi po jego technice jak nie czuć nic przyjemnego. Nie ważne wysoki czy niski jak ma wg. mnie za małego penisa szkoda czasu lepiej sobie wibrator kupić niż czuć się jak szmata robiąc to z ''przymusu'' co mi po tym że ładnie się prezentuje, ten niski też był przystojny ale w łóżku porażka straszna. Może są kobiety które akceptują takie rzeczy ja nie jak mam z kimś być to chcę być dopasowana pod każdym względem.

Gość gość
Ja lubie niskich , takich 170-175 :)