Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotyka się ze mną i ciągle rozgląda za innymi

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy spotykam się z pewnym facetem. To jest relacja na odległosć, więc niestety nie widujemy się zbyt często, ale kontakt codzienny mamy. Niestety, odkryłam, że normalnie rozmawiając ze mną, szuka sobie też innych opcji - innych dziewczyn ;/ Dla mnie jest czuły, nazywa mnie czule, traktuje jak swoją dziewczynę, jednocześnie za plecami szuka sobie kogoś na portalach randkowych :O Nie wiem co o tym mysleć, czy zaakceptować czy olać faceta, który mając mnie ciągle się "rozgląda" :O Jest mi przykro i czuje sie oszukiwana, ale z drugiej strony trochę się zauroczyłam. Co robić, poradźcie dziewczyny? :(

Gość opcja walutowa
pomoz mu zalozyc harem i wrecz pudlo wiagry :classic_cool:

Gość gość
Rzuć babiarza

Gość gość
Jest mi przykro i czuje sie oszukiwana, ale z drugiej strony trochę się zauroczyłam. xxxxxxxxxxxx na głupotę i desperację nie ma lekarstwa!

Gość Łona jest Aniołem
nieemożliwe z Łoną ?

Odpuść go sobie póki jeszcze nie zauroczyłaś się bardziej. Facet ewidentnie nie traktuje Cię poważnie. A to chyba najważniejsze?

Gość gość
nie powiedziane ze autorka to desperatka.... na zakochanie nie ma mocnych, co z tego ze oglada sie za dziewczyna 1000 facetów skoro zalezy jej na tym jednym?

Gość gość
ale tu jest sytuacja zupełnie inna ! to on się rozgląda za 1000 innych dziewczyn a ona kocha!