Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos ma tak jak ja że boi się byc pewnym siebie czy lubic siebie czy w ogole

Polecane posty

Gość gość

cos takiego.. jakaś psychoza Od zawsze uciekam, boje sie ludzi, unikam jak moge, nie lubię jak na mnie patrzą Ale ostatnio coś mi się zmieniło.. Ostatnio oglądałam filmiki z tym księdzem :/ nie obchodzi mnie czy patrza, czy im sie podoba czy coś.. przestałam się ich bać? ich oceny? Czy lepiej się czuję ze soba? Nie wiem o co chodzi.. Boję się tego. Nie chce być pewna siebie. Nie chce lubić siebie czy akceptować. Chce dalej się bać, uciekać.. to takie "moje".. i nawet to trace.. Jak nie bede sie bac to bede taka jak reszta.. a raczej nie. Raczej nic mi już nie zostanie i będe jeszcze gorzej nikim niż jestem teraz :O! Czy jestem psychiczna??

Gość gość
raczej tak

Gość gość
generalnie też tak mam przy nerwicy, ale wstawki o księdzu nie załapałam.

Gość gość
z tym ksiedzem chodzi o to, że odkąd oglądam te filmiki w których on tak mądrze gada to tak mam..

Gdybym miała się przejmować co ludzie o mnie powiedzą to bym dawno ochoojała :) Na szczęście uwielbiam siebie i chyba egoizm mam wypisany na twarzy :) Nie zamierzam tego zmieniać 🖐️

Gość gość
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.Boisz się mieć lepiej w życiu bo możesz to stracić,dlatego chcesz mieć zawsze przej****e bo wtedy już niżej nie upadniesz?

Gość jakie filmiki z jakim księdzem
???

Gość gość
Trudno mi to wytłumaczyć.. No chyba coś w tym rodzaju.. Jestem przyzwyczajona do tego, że myśle o sobie źle, że nie mma wartości i że zawsze uciekam od wszystkich i wszystkiego. To jest dla mnie codzienność i to jest takie "moje".. Dlatego jak zacznę być normalna, jak inni i tak dalej to może się okazać, że JA uwierzę że jestem coś warta ale sie okaże oczywiscie, że nei, bo ktoś mi to w koncu uświadomi i wtedy bedzie dopiero źle . Wolę być tu gdzie jestem byc tak nienormalna niz sprawdzić jak jest inaczej i się rozczarować jak sie okażę, że to wszystko co myśle o sobie było. jest prawda. Bo jak do tej pory nie jest to do konca potwierdzone przez wszystkich.. kurde trudno mi to wyrazic o co mi chodzi Chodzi mi o ksiedza Pawlukiewicza i jego kazania, które są na youtubie..

Gość gość
Juz po pierwszym twoim wpisie mozna wywnioskowac, ze cos jest nie tak z toba. I niewiele da sie z tego zrozumiec. Nie wiadomo o co ci chodzi. Bez urazy, nic do ciebie nie mam.

Gość gość
hah Wiem :D nie obrazam sie:p

Gość gość
ale o czym ten ksiadz w tych filmkach mowi?

Gość gość
ja p******ę, o co Ci chodzi. chyba tylko jedna Asia Cebula rozumie ten bełkot, jesteście siebie warte

Gość Niedojrzała
Ja jestem nieśmiała i niepewna siebie a powód tego widnieje w nicku :O

Gość gość
a ja akurat dobrze wiem o co ci chodzi,jesteś zbyt wrażliwą osobą a do życia niezbędny jest pierwiastek skoorwysyństwa,szacunek powinnaś mieć tylko do siebie a nie do innych ludzi bo to w większości łajzy.Zamknij oczy i porozmawiaj sama ze sobą dlaczego miała byś siebie nie lubić

Gość ewelinaaaaaaaaajhbgvc
o,dzieki!poslucham sobie:)