Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

ktoś mi usunął temat

Polecane posty

Dobry wieczór faj :classic_cool: 🖐️ i Kafeterio! ­­­ reszty Twojej wypowiedzi nie było dane mi doczytać, gdyż niechcący kliknęłam odśwież. a że komuś się spieszyło....

Gość gość
siemaneczko stara d*po 🖐️

Dobry, dobry :classic_cool:🖐️ ­ Widzisz, modelatornia dalej nie idzie na rękę porządnym und wartościowym użytkownikom, także wszystko po staremu. Całe szczęście nie pisałem nic ważnego :classic_cool:

widzę, widzę - wciąż niedoceniani ' :( ' trafiłam na moderującą dziś małpę, która wciąż paja do mnie nienawiścią :D ­ a jednak dalej bywasz na internetowych 'salonach' :D miło zobaczyć kolegę po takiej przzerwie. :classic_cool:

Zwierzątko również miło zobaczyć :classic_cool: Też, widzę, ciągnie je na stare, dobre salony :D No ale w końcu nic dziwnego - ciężko się bez nich obyć, raz już ich zasmakowawszy :classic_cool: ­ A jak tam w tym mniej wdzięcznym, realnym życiu? Nauczyłaś się już rosyjskiego? Uporałaś się z rodzinną klątwą? A może przeżyłaś jakąś inną ciekawą historię? :classic_cool:

a jakże - zawsze to trochę kultury i świata w tym poszarzałym, nędznym życiu :classic_cool: ­ historii tyle ze dni by zabrakło, niedługo usłyszysz legendy, pieśni o króliku żyjącym w odległej krainie skrzatów, whisky i guinnessa płynącej, który klątwą okazał się być sam. taka to opowieść... :D lepiej powiedz co u Ciebie drogi fajansiarzu :classic_cool:

O kurde, ale musiałaś nawywijać :classic_cool: No ale dobrze, bo znów będzie, że tylko wzbudzam u Ciebie poczucie winy :( Nie martw się, Króliku, wszystko będzie dobrze :) Magiczne moce z Twojej krainy (albo z sąsiedniego Avalonu) jeszcze Cię wspomogą :classic_cool: ­ A u mnie... tradycyjnie odwrotnie niż u Ciebie :classic_cool: Tzn. mimo upływu wielu dni nie ma za bardzo historii :D Chociaż nie, dziś np. skosiłem trochę trawnika :classic_cool: ­ PS. Nie wiedziałem, że lubisz ginesa! Czyli nie tylko ta wóda i wóda (na myszach) :classic_cool:

o proszę, skoszenie trawnika to nie taka byle historia! a tu silnik nie zapali, paliwa brak, albo skosisz niechcący kawałek nie/użytecznej rzeczy - wiem bo kosiłam :classic_cool: ­ lubię, jak już nie czuję smaku :D 🖐️

Oho, znasz się na rzeczy, od razu inna rozmowa :classic_cool: Tyle że u mnie akurat w grę wchodziły trochę inne problemy, a to z racji tego, że dysponowałem kosiarką elektryczną, do tego nieco sfatygowaną :classic_cool: Także np. musiałem odpowiednio operować kablem i uważać na niektóre luźne elementy :classic_cool: ­ Czyli można powiedzieć, że dziorniesz wszystko, kwestia tylko kolejności :D

no to wyższą szkołą musiał pan fajansiarz operować. :classic_cool: szacuneczek,takiej zaawansowanej kosiarki nie miałam jeszcze okazji wypróbować :D ­ nie można, to tylko sytuacje ekstremalne, które ZAZNACZAM zdarzają się raz na ruski rok :classic_cool:

Jesteś młoda, wszystko przed Tobą :classic_cool: Musisz być tylko otwarta na życie, a interesujące sytuacje z kosiarką same się pojawią :classic_cool: ­ Spokojnie, rozumiem, każdy ma prawo do resetu :classic_cool:

jest w tym jakaś mądrość, rozumuję że zakup kosiarki elektrycznej rozwiąże moje dotychczasowe rozterki życiowe. że też na to nie wpadłam... :classic_cool: ­ to nie tak jak myślisz, faj - masz bujną fantazję :classic_cool: 🖐️

Nie mogę dać gwarancji, że to rozumowanie okaże się prawdziwe, ale można spróbować :D Wiadomo, tu motyl trzepnie skrzydłami - tam zrobi się huragan, ciekawe więc, co wywoła elektryczna kosiarka :classic_cool: A w najgorszym razie pocieszać się można tzw. małymi radościami, które skutecznie odwrócą uwagę od życiowych rozterek - właśnie dzięki elektrycznej kosiarce (nie trzeba chyba tłumaczyć, ile radości daje taka kosiarka) :classic_cool: ­ No popacz, a ja myślałem, że jak zwykle poszedłem po najmniejszej linii oporu :classic_cool: ­ Czas na mnie, zwierzątku, dziękuję za miłą pogawędkę i do miłego (nie tak odległego, mam nadzieję), trzymaj się dzielnie :)

Gość nakrecony baczek bezsens
cokolwiek masz na mysli - zabierz to ze soba do grobu