Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makeithappen

schudlam 8 kilo widzicie efekty

Polecane posty

Gość makeithappen

Widac? Fotki na blogu

Gość Niedojrzała
Gratuluję pracowitości i życzę żeby nie wystąpił u Ciebie efekt jojo:)

Dzieki:) przede mna jeszcze duzo pracy a odchudzam sie jedzac 1500-2000 kcal na dzien, to zmiana stylu zycia, ale wiadomo wpadki sie zdarzaja:)

Gość gość
tak widac efekt, gratuluje:)

to bedzie mój osobisty dziennnik. jak ktos ma ochote dolaczyc, zapraszam. wlasnie skonczylam bieg: 5 mile. Na obiad: KASZA PERLOWA z wolowinka jak na spaghetti ( z cebulka i papryka duszona na oliwie z oliwek- MNIAM) juz prawie 10 kilo.... jak schudlam. Zobaczymy 14 sierpnia jaki wynik bo wtedy minie 2 miesiace.

no i musze dodac ze kasze wprowadzam na stale do swojego jadlospisu:) uciekam do nauki! Dziewczyny, przepraszam ze wcianm sie do kazdego watku, ale czytanie WAS wszystkich mnie motywuje!!!

Gość Bogna 113
Gratuluję efektów. Ja sama zaczęłam się odchudzać. Już ubyło mi 5 kilogramów, ale potrzebuję jeszcze zrzucić 7. Myślę, że jak dołożę więcej ćwiczeń i takie kapsułki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html , to wszystko pójdzie sprawnie i we wrześniu będę ważyć 12 – 13 kilogramów mniej. Pozdrawiam.

Gratuluje! Fajnie czytac, ze ktos odchudza sie rozsadnie (racjonalne jedzenie i aktywnosc fizyczna), a nie glodzi, meczy dietami-cud i kombinuje, jak tu schudnac 10kg w tydzien i histeryzuje, ze natychmiast ma efekt jojo :P I w dodatku, ze masz realistyczne oczekiwania. Chyba bede tu czesciej zagladac :) Sama niby sie nie odchudzam, bo wage mam jak najbardziej w normie (ok. 54 kg/ 160 cm - nie waze sie obsesyjnie, wiec nie jestem w stanie podac dokladnie), ale pracuje nad soba i nad swoim wygladem. Chce nabrac nieco miesni i zredukowac tkanke tluszczowa. Chodze 3-4 razy w tygodniu na babska silownie, dodatkowo nieco "od przypadku do przypadku" cwicze w domu. Bieganie latem nie wchodzilo w gre (alergia!), czekam na koniec pylenia, by do tego wrocic, na razie po prostu duzo chodze z psem i jezdze na uczelnie rowerem. Nie licze obsesyjnie kalorii, po prostu nie objadam sie slodyczami i jem malo smazonych rzeczy.

esh super dziekuje I zycze wytrwalosci. mij cel to piekne wyrzezbione cialo. cale zycie bylam gruba, ciagle odchudzanie teraz chce isc zdrowo przez zycie. alkohol tez rzucilam

Gość gośćaaaawa
moze nie wtacaj sie na innych forach , bo czasem za duzo sie madrzysz

Gość gośćaaaawa
nie wtracaj , MIALO BYC

Gość gość
za duzo tych bananowych slitasnych obrazkow

daje rady I tyle. ah narazie pisze bo mam urlop I to w ramach jakiejs malej odskoczni miedzy ksiazkami ale pozniej juz wam dam spokoj takze no worries; )

Gość gość
Fajnie, że schudłaś, ale to ciągłe wklejanie zdjęć megawysportowanych kobiet jest żenujące. To nie jesteś ty, nie jesteś do nich podobna i z wagą 60 kg na pewno nie będziesz.

Gość gość
jestes choc na 1 fotce? nie wiec o co chodzi

Gość kkkkkgosc
ktora to ty>

"nie jesteś do nich podobna i z wagą 60 kg na pewno nie będziesz" ---- I tu się kłaniają stereotypy i fałszywe wyobrażenia o wadze i wyglądzie. Może i makeithappen nie będzie wyglądała jak z zurnala, ale na taką wysportowaną, umięsnioną sylwetkę jak najbardziej ma szansę, i to właśnie z wagą 60 kg przy swoim wzroście. Sorry, mięsnie swoje ważą. Inna sprawa, że ja się z Tobą solidaryzuję, bo mam podobne doświadczenia. Całe dziecięco-nastoletnie życie byłam pulpetem. Potem na studiach przypałętały się zaburzenia odżywiania, z których wyszłam, ale z mocno zaburzonym obrazem samej siebie. Wiem, że raczej nie powinnam się odchudzać, bo to w moim przypadku zbyt ryzykowne. Dlatego staram się po prostu wyrzeźbić. Większe znaczenie od tego, ile ważę, ma dla mnie to, ile mam mięśni i ile tkanki tłuszczowej (w tym momencie -dane z lipca - 20 z małym ułamkiem, chciałabym zejść do 19, może minimalnie poniżej, ale tylko tyle).

a moze mnie te zdjecia motywuja? I kto powiedzial ze nie moge tak wygladac? I kto powiedzial ze 60kg to moj ostateczny cel?;) tak jak napisalan jestem na poczatku Drogi a droga bardzo dluuuuuga a wiesz co jest na koncu?; )- boskie cialo jak ze zdjec. wlasnie miedzy innymi dlatego zeby pokazac ignorantkom ze da sie. choc to mnie najmniej obchodzi. robie to dla siebie. kazdego dnia ide do przodu, do celu I chociaz uplynie troche czasu kiedys tam dotre. a ty moze dalej bedziesz drwila. a na blogu sa tez moje zdjecia jakby co;)

Gość gość
no ale ktore to twoje?

Gość gość
To żadna drwina, tylko smutna refleksja nad zaśmiecaniem bloga cudzymi zdjęciami, w dodatku bez podpisu i podania źródła. Tak trudno napisać "Moja motywacja: ... . Źródło: ..."? Skoro tak świetnie ci idzie i dążysz do kaloryfera na brzuchu, to warto by wklejać zdjęcia własnej sylwetki dla zilustrowania sukcesu.

Gość gość
widze ale na innych ;)

jestem tak zmeczona biegiem dzisiejszym na 13 km ze nawet nie mam sily sie klocic. nie podobaja ci sie fotki, nie patrz. co do zrodla tak masz racje zdjecia nie moje dodam adnotacje do tego ale juz po Moich egzaminach. dzisiaj jeszcze godzina treningu, 30 min z jilian I tworze swoj wlasny circuit treningowy ale to na wieczor obiadokolacja moze za dwie godziny; warzywa z lososiem po biegu jadlam banana trzy mandarynki I jogurt a rano owsianka z orzechami

a rezultat z 8 kilo zrzuconych jest na dniu 30 chyba podalam zly link na gorze 8 kilo mniej. ja nie widze duzej roznicy teraz troche wiecej bo stracilam juz 10 kg

sluchajcie moze to glupio zabrzmi ale naprawde moje cialo sie niesamowicie zmienia. dalej jestem gruba ale pas mi zlecial o 8 cm!! ramiona sa bardziej wyrzezbione przez hantle. dalej jestem gruba :) ale cialo coraz ladniejsze. kiedys wazylam tyle samo I nie mialam takiego ciala. pierwszy raz w zyciu. dziewzyny cwiczcie!!