Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanowczenie

zabrali mi 220 zl z konta na jakis

Polecane posty

Gość stanowczenie

j****y fundusz emerytalny, bo pracuje od listopada... nosz k***a mac, a bralam wszystkie soboty zeby se skzole zaplacic, to mi c***e zabrali. ale jestem w****iona tyle kasy, to sa moje 3 soboty ! czlowiek sobie imprezy odmowil zeby zaplacic szkole, tu jeszcze mam 3 wesela a oni se po prostu wzieli... tyle kasy nic tylko robic na czarno, ale ejstem w****iona

Gość Były ubek
dzięki mała, że fundujesz mi klawą emeryturę. Z*********j dalej i głosuj na Tuska :classic_cool:

Gość Były ubek
może nie dożyjesz, ale płacić będziesz, hihihi :-)

Gość Były ubek
Może i masz w d***e, ale teraz na nią z**********z. A twoja emerytura... jak na nią przejdziesz ZUS już dawno zbankrutuje. Więc cicho maleńka, bo powiem komu trzeba, że lud podburzasz i ci kasę fiskalną na tyłek zainstalują. A teraz przepraszam ale muszę wybrać jakąś ofertę wakacji w Egipcie albo Tunezji. W końcu jakoś te 6 tys. emerytury na miesiąc trzeba wykorzystać :-)

Gość gość
dlaczego ma zbankrutować?

egipt i tunezja jest oklepany. tam sobie kazdy moze pojechac, wystarczy tysiac zlotych i spisz ze szczurami w jakiejs zapyzialej norze, ale wazne ze zdjecia zrobisz i na fejsa wrzucisz. wybierz cos bardziej szalonego. Moze zjednoczone emiraty arabskie, mysle ze to dla ciebie pikus, wiec po co sie pchac w jakies tunezje.

Gość emerytowany esbek
Egipt, Tunezja? Dlaczego w tym roku tak skromnie towarzyszu? My z moją młodziutką żonką pojechaliśmy w tym roku na Mauritius, a w sezonie zimowym wybieramy się na narty do Aspen. :)

Gość ZUS zbankrutuje
Bo nie ma kto tam wpłacać. Rodzi się coraz mniej dzieci, młodzi masowo s********ją, a starych jest coraz więcej. Deficyt ZUS wynosi już ponad 73 i ciągle się powiększa. Ten system jest nie do uratowania i p*****lnie w przeciągu 10 lat - o ile nie będą na siłę go sztucznie reanimować i przedłużać agonię. Przykro mi, ale to co wpłacasz na FUNDUSZE EMERYTALNE (niezaleznie czy ZUSy czy też OFE) to już nigdy tego nie zobaczysz. 🖐️