Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić | dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem chłopakiem. Mam 18 lat. Mój problem polega na tym że podoba mi się jedna dziewczyna z mojej szkoły i nie wiem co mam zrobić, ba ja już chyba zaprzepaściłem swoją szansę. Teraz ja pewnie się domyślacie jestem na trzecim roku technikum. Pewna dziewczyna podoba mi się już od pierwszej klasy. Właściwie to spodobała mi się odrazu jak ją zabaczyłem. A że jestem kiepski w te sprawy i dodatkowo miałem przez ostatnie 2 lata dość poważne problemy osobiste, nie zagadałem do niej ani razu. Raz kolega po imprezie na ktorej bymłem ja z kolegami i ona z koleżankami powiedział mi że mam sobie stworzyć konto na Fb i tam zaprosić ją do znajomych. Tak też zrobiłem. Ale nie potwierdziła. Kolega kazał mi napisać do niej wiadomość z zapytaniem czy mnie pamięta. Odpisała że mnie nie kojarzy(reszcie kolegów potwierdziła zapro.) Z tego co wydaje to ona wie że mi się podoba ponieważ podobno byłowidać że się na nią gapiłem. Od tego czasu dałem spokój i nic nie robiE

Gość Emulovj
Wydaje mi się, że po prostu nie jest Tobą zainteresowana i raczej ciężko będzie to zmienić.

Gość gość
fb to za mało! zrob cos w realu by Cie już kojarzyla:-)