Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waco

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość waco

mam mloda zone 2.5 roku po slubie,ona pracuje za granica raz na 2 3 tygodnie przyjerdza na wekend,ja tesknie i przez ten czas sie doluje jak juz przyjedzie to najpierw sie ciesze a potem wystarczy pare slow i klutnia,ostatnio wyjechala po wekendzie i napisala mi ze niewie czy mnie jeszcze kocha ze nie moze tak zyc ,wiem ze niema nikogo tylko taka sytuacja jest ze ona tam ma dobra prace i nie wroci a ja jestem tu ,bylem i przez pol roku szukalem pracu ale nic nie znalazlem,co znow zdolowalo nas oboje,wrucilem i pracuje w polsce i po miesiacu taka akcjaze ona sobie nie wyobraza zycia ze mna i niewie czy to milosc czy przyzwyczjenie,po 3 tygodniach rozlaki zlosci niepisania zalu namowilem ja na wspolny urlop by rozwiazac sytuacje w ten czy inny sposob,czas spedzilismy milo z poczatku bylo sztywno ale pozniej juz dobrze sie bawilismy oboje,zona stwierdzila ze jak wrocimy do siebie to za 2 miesiace bedzie tak samo i lepiej wszystko zostawic samemu sobie ,pogadalem z nia powiedzialem ze o milosc trzeba dbac a nie zostawiac samej sobie ,po czasie powiedziala zebysmy poprostu zyli i zobaczymy co bedzie ale nie chce nic planowac nie chce tez wrocic z zagranicy ,nie chce sie znow dolowac nie chce tez jej stracic co teraz mam robic..... to wszystko tak ogolnie i w skrucie napisalem bo zona obok spi i musialem sie sprezac

Gość gość
Ale stary post