Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gdzie jest sprawiedliwosc

moja cioteczna siostra wyłudza pieniadze od starszego Pana

Polecane posty

Gość gdzie jest sprawiedliwosc

witam. Powiedzcie mi czy to jest normalne,ze moja cioteczna siostra wyludza pieniadze i inne cenne rzeczy typu kredyty na tv,kino domowe itp.od starszego Pana,ktory nie ma rodziny,dzieci ani nikogo takigeo,kto by sie tym zainteresowal,mieszkajacego w wiosce obok,majacego mnostwo dolarow(bo kiedys bardzo dlugo byl w USA) i spora rente... On jest cyba niespelna rozumu,bo np.mieszka bez pradu,cociaz pieniedzy ma od groma,Ona jezdzi tam 2 razy w tyg.zazwyczaj bierze szampana bo on lubi i sobie pare piwek..wsyscy podejrzewamy,ze Ona musi mu cos za to oferowac od siebie,niewiem moze mu robi loda,pomaca lub cos w w tym stylu i za to On jej placi.. to jest niesprawiedliwe,bo ta moja siostra,do ktorej wogole sie nie przyznaje,zacowuje sie jak typowa k***a i alkooliczka..cieszy ryj z tego,ze ma kase,ktora ten stary jej daje,smieje sie z nas w zywe oczy,gdzie jja musze zapierdzielac od rana do nocy,po to zeby godnie zyc! Powiedzcie co mozna z tym zrobic..czy to czasem nie wyludzenie..czy mozna to anonimowo gdzies zglosic..pomozcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować