Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chlopaki lubia gdy dziewczyna interesuje sie pilka nozna

Polecane posty

Gość gość
ja też jestem dziewczyną i bardzo interesuje się piłką, mój brat trenuje profesjonalnie w klubie i chłopak tak samo :D

Gość gość
Cholera! Ja jestem z Bielska-Białej więc ciutke daleko..:)

Gość gość
W ostatnim czasie poznaje duzo dziewczyn ktore kochaja pilke tak jak ja. Nigdy nie przypuszczalam ze jest nas az tyle!

Gość gość
Swiat jest maly! I tak to jest daleko chociaz mam kolege w lodzi. On jest reprezentantem polski u-16. Cos nas jeszcze laczy oprocz Realu

Gość gość
To moje motto! Ciesze sie ze chociaz tyle cie poznalam. Ale niestety musze sie zmywac. Oprocz kochanej pilki mam takze debilna szkole. Kiedys cie jeszcze namierze! :)

Gość gość
Mnie takie dziewczyny kręcą ;)

Gość sowaee
owszem, faceci to lubią :) nawet w jakimś sensie kobiety POWINNY się interesować piłką nożną :) wbrew pozorom ja uważam że to jest fajne :) jeśli jakaś dziewczyna jest naprawdę anty to polecam http://www.kreatywna.pl/miasta/warszawa/legia-warszawa-pilka-emocje-i-wi-fi/ . jest wifi na stadionie, zawsze można tylko udawać że jest się zainteresowaną meczem :)

Gość gość
Może interesuje się to za duzo powiedziane, ale od czasu do czasu i ze mną tutaj meczyk obejrzy http://elivescore.pl/ Szacun dla niej :D