Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chlopaki lubia gdy dziewczyna interesuje sie pilka nozna

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 14 lat i jestem dziewczyna jak mozna sie domyslic. Lubie ogladac pilke nozna. Sama chodze na mecze. Bardzo ciekawi mnie to czy plec przeciwna lubi takie dziewczyny. Wiec jak?

Gość ruthvanaldin
chłopacy lubią jak dziewczynka jest oryginalna i lubi to czym sama się interesuję, a nie ze względu na to co oni lubią. pozdrawiam.

Gość gość
Ja jestem ta ktora nie robi czegos na pokaz. To moja pasja i moje zainteresowanie.

Gość gość
ja szaleję za takimi dziewczynami;)

Gość gość
Czyli zdarzaja sie tacy ktorzy lubia:) pocieszajace

Gość gość
skad jestes???

Gość gość
Z Bielska - Białej:)

Gość gość
ci co sami interesuja sie piłką kopaną to pewnie lubią a ci co nie to niekoniecznie

Gość gość
Ja nie czaje facetow ktorzy nie lubia pilki noznej. Dziewczyny okej rozumiem ale oni??

Gość gość
Polska piłka jest na słabym poziomie a nie każdego kręcą zagraniczne kluby i pewnie wielu woli inne dyscypliny

Gość gość
Nie przeszkadzam innym w zainteresowaniach. Mozna lubi co sie tylko chce poprostu ja uwazam to za dziwne. W polskiej pilce znajdzie sie plusy chociaz nie jest ich wiele. Dla mnie to cale zycie. W polsce w niemczech czy w w san marino. Licza sie emocje:)

Gość gość
nie każdy musi interesować się piłką i to wcale nie jest dziwne. A jak nie interesują go specjalnie samochody to też dziwne?

Gość gość
Wg. Mnie. Tak:) juz taka jestem. I pozostane:)

Gość gość
Ale ludzie potrafia zamotac. Calkiem schodzisz z tematu:)

Gość Roara
Miałam kiedyś dwie koleżanki pasjonatki piłki nożnej. Jedna z nich wyszła za maż za faceta którego piłka niezbyt interesuje, druga wciąż jest sama. Mój mąż jest pasjonatem piłki nożnej, mnie ten sport niezbyt interesuje.

Gość gość
Ojciec od zawsze interesował się sportem - oglądałam wszystko od piłki nożnej prze zhokej, po kolarstwo i inne:) Teraz mam 30 lat i widze, że poytafię zaskoczyć panów swoją znajomością różnych sportów - ale nigdy nie robiłam tego dla nich - ojciec mnie wciągnął Mój mąż np nie znosi piłki nożnej - jak ja oglądam to on wychodzi z domu:)

Gość gość
Hahaha no niezle. Mnie nikt nie wciagnal. Obejrzalam mecz i zaczelo mi sie podobac. Z czasem narastalo i teraz jest czyms bez czego ciezko funkcjonowac. Uwielbiam tez siatkowke zuzel plywanie. Sama trenuje siatkowke poniewaz w Bielsku nie ma szkolki pilkarskiej dla dziewczyn. W zyciu nie pomyslalam zeby kochac cos na pokaz i tepie ludzi ktorzy tak mysla

Gość panna marianna reaktywacja
U mnie w domu piłka nożna króluje. Mąż pasjonat, bardzo często gościmy szwagra i innych znajomych, nawet teściowa się interesuje oraz nasza córka która uwielbia kopać piłkę. Ja trochę z doskoku, ulegam atmosferze piłki gdy są ważniejsze mecze szczególnie te międzynarodowe. Sama z siebie jednak niezbyt się interesuje. Mamy koleżanki pasjonatki piłki, ale czy im to ułatwiło relacje z facetami? Być może na poziomie przyjaźni, coś więcej to już nie bardzo, bo te dziewczyny traktowane są głownie jako kumple.

Gość gość
Świeta racja:)

Gość gość
TAK!!!

Gość gość
Wiec jedyna nie jestem (to ja autorka). Moj tata uwaza ze ma 2 synow - mnie i mojego brata. Gdy tylko chce sie odstresowac ogladam mecz. Ulubione Kluby : Southampton, Man Unt, Real Madryt, Borussia Dortmund i Podbeskidzie Bielsko-Biala :) tak dla ciekawskich

Gość gość
Ha ha. :) Wiec Przybijam !

Gość gość
A no miło. Takie pytanko - skad jestes?