Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość massakraa

159cm i 54kg

Polecane posty

Gość massakraa

Czuje się jak spaślak! Co mam zrobić, żeby zrzucić jeszcze te 5kg? Próbuje wszystkiego i waga stoi w miejscu. Miałam nie dawno depresje z ktorej wyszłam, czasem tylko nawroty jeszcze mam i podczasz niej przytyłam sporo, zrzuciłam już 5kg ale jeszcze 5 musze!! A waga stoi w miejscu dlaczego :(

Gość gość
Może doszłaś do swojej fizjologicznej wagi. Jak sama zauważyłaś czujesz się jak spaślak ale nie wyglądasz na pewno. Masz problem w głowie.

Gość massakraa
może i tak. ale głowe mam taką małą w porównaniu do reszty ciała. Może to jescze ta depresja? Bo raz czuje sie atrakcyja jak na tą wage oczywiście, a raz własnie jak dziś, porażka, żaden ciuch nie pasuje, twarz okrągła :/

Gość gość
kochana nie smutaj sie i napisz do mnie na 81 agawronska@gmail.com jestem z Poznania. glowa do gory.

Gość gość
może zbyt drastycznie sie odchudzałaś i organizm przeszedł w tryb oszczędny a sport uprawiasz ?- zawsze to trochę hormonów szczęścia więcej

Gość gość
E tam zaraz depresja. Smutno na dworze, mały dołek. Jak ciuch żaden nie pasuje, to się rozbierz i zrób sobie spa. Potem dobrze się poczujesz, że i ciuchy przypasują.

Gość massakraa
dobry pomysł z tym domowym spa ;) dzis sobota musze wyluzować. Może na basen sobie skocze na godzinkę dwię ;)