Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bella0709

Bol piersi i wydzielina z pochwy czy to moga byc objawy ciazy

Polecane posty

Mam nieregularne miesiączki ostatnią miałam 10 lipca wcześniej 12 czerwca a jeszcze wcześniej 2 maja ... :) Kochałam się z moim chłopakiem 2-3 sierpnia bez prezerwatywy i skończył we mnie od kilku dni mam mocny ból piersi który mam czasami przed miesiączką ale są wrażliwsze niż zawsze i z mojej pochwy leje sie biaława ciągnąca wydzielina. Więc moje pytanie brzmi czy to może być objaw ciąży?

Gość gość
Może być ale wcale nie musi. Kiedy masz termin okresu? Zrób test. że to na Choć objawy tydzień po stosunku jakoś na ciążowe nie wyglądają. Tym bardziej że piszesz że masz tak już od kilku dni. Może to przed okresem?

Termin okresu wypada tak mniej więcej od dzis ale jak już wspomnialam mam nieregularnie wiec moze sie spoźnić kilka dni max 4 :)

Gość gość
Wątpliwa więc ta ciąża. Chcesz mieć dziecko czy nie? Staracie się czy to było pójście na żywioł bo dni niepłodne czy coś w tym stylu?

Gość gość
U mnie takie objawy byly zawsze na okres Ale moga to tez byc objawy ciazy Na dwoje babka wrozyla Najlepiej zrobic test

Gość gość
Autorko kto ci nagadała takich bzdur że masz nieregularne miesiączki? Powiem ci tyle-po tym co piszesz to masz regularne.A codo ciąży-nie wkręcaj sobie.Takie same objawy są przed miesiączką.

Gość gość
Dziewczyno, na forum nikt cię nie zbada, nie zmierzy poziomu hcg itd. Po co te głupie pytania? Każda kobieta ma inne objawy a tutaj co druga wmawia sobie ciążę. To co napisalas to może być ciąża ale też @. Poczekaj do terminu @ i zrób test albo idź na beta hcg z krwi...

O nieregularnym miesiączkowaniu nagadała mi moja pani ginekolog. Pozaty chialam zasięgnąć tylko opini innych kobiet które może mialy podobny problem jak ja. Nie staramy się o dziecko i byłoby to nam nie na rękę oboje studiujemy dziennie. jak już wspomniałam chciałam tylko poznać opinnie innych którzy borykali się z podobnymi problemami :)

Gość gość
po 5 dniach to ledwo mogło dojść do zagnieżdżenia się jajeczka, więc jakiekolwiek obajwy ciąży nie są jeszcze możliwe,nawet test nie wykrywa ciąży po mniej niż chyba 10 dniach.Ja miałam podobne objawy ale w 5-6 tc.Zrób sobie test dla spokoju a na upławy invag dopochwowo przez 7 dni.Nawet jeśli jesteś w ciąży probiotyk nie zaszkodzi.