Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny śluz doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Myslalam ze mam sucho bo na majtkach nic i wzielam lusterko lekko odchylilam burdki i tam pelno sluzu ale w srodku jest taki bialy serkowaty poprzylepiany ale tez wsadzajac palca wyciagnelam bialego dlugiego gluta ktory byl niby serkowaty ale jako glut dal sie roziagnac ( przepraszam za wyrazenia) jak myslicie czy to moz byc sluz ciazowy? blagam doradzie ja jak zagladne lusterkiem mam duzo gestego bielusienkiego serowatego sluzu ktory jest bezwonny ale pipka jakby taka obnizona napuchnieta i troche boli a po tym co mi maz powiedzial to juz sobie pieczenie sugeruje pytanie do was czy to moze byc ciazowy sluz czy raczej obja infekcji, dodam tylko ze odkopalam swoj wpis na kafeterii z przed 2 lat jakie mialam objawy ciazowe i tez mialam gesty bialy serkowaty sluz

Gość gość
grzybica a nie żaden śluz ciążowy

Gość gość
Ja bym powiedziala ze to gzybica lub inne zapalenie, serowaty sluz nigdy nie jest normalny j nie wystepuje w ciazy chyba ze jest infekcja. Moze w poprzedniej ciazy mialas infekcje i stad pamietasz taki sam sluz.

Gość gość
Grzybica...boże czegoś takiego jeszcze nie czytałam...grzebać w piczce szukając śluzu.Skąd ty się urwałaś?!

Gość gość
Jestę staraczką, i bardzo mi zależy żeby już potwierdzić ciążę, to gdzie niby mam soebie jak to mówisz grzebac jak nie w pipce?

Gość gość
No grzybica -śluz, opuchnięcie i ból pasują jak ulał.