Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byście wybraly

co byście wybraly

Polecane posty

Gość co byście wybraly

Faceta po rozwodzie, z 2 dzieci ale osiadający milion złotych na koncie, czy faceta bez rozwodu, z brakiem bagażu doświadczeń takich jak żona, rozwód, dzieci, ale zarabiającym 3 tys?pytam, bo jestem ciekawa.

Gość gość
Tego co ma większego kutasa, zeby mogl mnie codzien rznąć w kakao

Gość gość
tego z kasą a dypy możesz wtedy dać gołod*pcowi

Gość co byście wybraly
ale nie przeszkadzałby Wam fakt, że on ciągle o tych swoich dzieciach gada?jak możecie swoje posiadać z innym bez dzieci, do tego całe życie jego dzieci i była żona mogą być głównym tematem rozmów, śluby dzieci, wnuki itp?

Gość Doktor Mosley radzi
A KTÓRY Z NICH TO ARAB ew. MURZYN ?

Gość co byście wybraly
obaj polacy , ja w UK nie byłam:P

Gość Doktor Mosley radzi
no to tego do którego się coś czuje i nie patrzy jedynie przez pryzmat wyciągu bankowego

Gość gość
Żal mi ciebie, bo podchodzisz do faceta jak do interesu, postawa większości tępaków, smutne. Ważne żeby facet miał mały członek, inaczej sexu ze mną nie będzie, na szczęśćie miłość jest najważniejsza :D

Gość co byście wybraly
a mi Ciebie żal, bo gówno o mnie wiesz a wyciągasz pochopne wnioski wulgarna dziewucho, to moje zycie a nie pytałam ani nie wyraziłam zgody abyś pisała mi jaka jestem, bo mi wisi Twoja opinia, zadałam nieco inne pytanie, jak czytać nie potrafisz to zapraszam do podstawówki.

Gość gość
Kto tu jest wulgarny? Jesteś tępą dzidą, nie oszukuj się, nie szukam miłości tylko interesu, piszesz o facetach jak o towarze, jesteś dla mnie zwyłką głupią tizpą, gdybym cię znała to bym cię żałowała, szkoda cię nawet przeklinać, dla takich miernot nie ma ratunku, pozostaje życzyć żebyś nikogo nie skrzywdziła poza sobą.

Gość gość
szukasz*

Gość gość
gdybym byla taki pustakiem to wybralabym mylion na koncie i bachory, przynajmniej nie musialabym rodzic, na szczescie daleko mi do tego wiec nie ma co gdybac

Gość Doktor Mosley radzi
i tak bez miłości się związek rozpadnie, bez znaczenia czy z rozwiedzionym milionerem czy z kawalerem z 3tyś/mc. Warzne są jakieś uczucia, a piszesz tak jakby jedyną wytyczną ich atrakcyjności, wartości były pieniądze.

Gość Doktor Mosley radzi
*ważne

Gość gość
a mi to wisi i powiewa kogo i za co Ty byś żałowała, tępa dzida to Ty, mam oczywiście wykształcenie wyższe, ale myśle, że nauka nie ma nic do rzeczy z inteligencją, ktora jest u mnie wrodzona, sama jestem dobrze "ustawiona" pytam tylko co byście wybrały, o nic innego nie pytałam, nie mówiłam, że chodzi o moją osobę nawet ciemnoty.