Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy test moze sie mylic

Polecane posty

Gość gość

czesc :) ja mam do was takie pytanie, czy test ciazowy moze sie mylić? spoznia mi sie okres juz 2 tygodnie. dzien po dacie spodziewanej miesiączki zrobilam test-negatatywny. tydzien po- negatywny. 2 tyg po-negatywny. a okresu nadal brak.. zapisalam sie do ginekologa, ale najblizszy termin w moim miescie to poczatek wrzesnia niestety..

Gość kosteczka25
testy czasem się mylą. ale jest to chyba niewielka ilość przypadków... Raczej są pewne. A, że okres ci się spóżnia... hmm.. teraz większości się spóżnia.. pogoda nam chyba nie sprzyja ;)

Gość gość
zastanawiam sie czy wlasnie jest to mozliwe, zeby okres sie az 2tyg spoznial ( a wlasciwie 2tyg i 1 dzien) przez upały. troche sie martwie:)

Gość gość
zastanawiam sie czy wlasnie jest to mozliwe, zeby okres sie az 2tyg spoznial ( a wlasciwie 2tyg i 1 dzien) przez upały. troche sie martwie:)

Gość gość
ile można tłumaczyć: w laboratorium test z krwi BETA HCG - ten się nigdy nie myli

Gość jestem z czewki23
hej ją mam ten sam problem co i ty. Także dwa tyg nie mam okresu., mam Schizy co do ciąży. Robiłam trzy testy każdy wyszedł negatywny. Kompletnie nie wiem czemu tak jest bo mam bóle jak na okres i pogorszona cere . W dodatku biały śluz a okresu brak . Nie wiem czemu tak :(

Gość gość
czesc gość, wlasnie ja tez mam bialy sluz - i to bardzo duzo go. a okresu nie ma. na ciaze za wczesnie, wiec martwie sie, dlatego zakladam temat tutaj

Gość gość
odp. wyzej do :jestem z czewki23

Gość jestem z czewki23
tak to nie mam żadnych innych objawów co do ciąży. Tylko śluz. Może to pogoda i stres związany z obawa o ciążę.

mowi sie ze jak w tescie ciazowym druga kreska wyjdzie strasznie slaba (bardzo jasna niz powinna byc) to i tak oznacza to ciaze, oczywiscie mi raz taka kreseczka druga sie pojawila, sialam panike, balam sie strasznie, na poczatku nie wiedzialam co mam o tym myslec, test ciazowy pokazal mi druga kreske a na kartce napis ze to oznacza ciaze a ja mialam 18 lat- bylam przerazona... dwa dni pozniej mimo wszystko dostalam okres, kolejna miesiaczka przyszla regularnie, nastepna tez, kolejna rowniez.... czyzby test sie mylil ?

a jezeli leci ci bardzo duzo sluzu, nie taki jak przewaznie to mozliwe ze jakas bakteria albo cos, z tym to akurat lekarz ci doradzi

Gość gość
do AltGr-bardzo często zdaża się że kobiety ronia ciążę dostając właśnie taki opuźniony okres, możliwe, że byłaś w bardzo wczesnej ciąży i ją tak jakby poroniłaś o ile mozna to nazwać poronieniem. Gdzies czytalam że wiele kobiet nawet nie wie że w ciąży były bo nie robiły testu tak wczesnie a dostając opuźniony okres ciąża "przepadła". Więc jak test robiłaś możliwe, że byłaś w ciąży...

no teraz to mnie przerazilas... nie bylam po tym u ginekologa wiec nawet nie wiem co sie we mnie dzialo w tamtym czasie... nie wiem co mam w ogole teraz myslec... :s

Gość gość
Do AltGr- wiesz ja dokladnie nie wiem jak to jest, dawno o tym gdzies czytałam, ale to podobno takie naturalne zjawisko. Ja mam duzo koleżanek które wcale nie robiły testu jak okres im się spóźniał i 3 tyg, a potem niby dostały i już wszystko było ok. może i do zapłodnienia doszło ale organizm odżucił tę ciąże. Mysle, że nawet jeżeli tak się naprawde dzieje to, to by była zbyt wczesna ciąża żeby jej "poroninie" miało jakieś złe skutki i żeby lekarz to w ogóle zauważył., że cos tam jednak było. Bo nawet na badaniu u ginekologa przy bardzo wczesnej ciąży lekarz ma watpliwości czy to ciąża czy macica powiększona z jakiegoś innego powodu, tak przynajmniej kolezanka miała, dopiero po badaniu krwi lekarz mógł potwierdzić.