Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze panie o porade czy moja kobieta moze mnie zdradzac

Polecane posty

Gość gość

witam! pisze tutaj na forum dla kobiet, gdyz mysle, ze kobiety mi najlepiej doradza. z gory przepraszam, ze bez wielkich liter, ale capslock wypadl i mi go strasznie niewygodnie uzywac :) jestesmy razem od roku. od lipca mieszkamy juz razem. wiedzialem, ze ma przyjaciela. nie kontaktuje i nie spotyka sie z nim zbyt czesto, wiec mi to nie przeszkadzalo, ale teraz zwlaszcza jak zamieszkalismy razem zauwazylem dopiero pewne niepokojace mnie sprawy. mianowicie ten facet wywoluje u niej strasznie silne emocje. jak sie pokloca to potrafi ryczec jak glupia, a jak sie pogodza to jest taka promienna i szczesliwa. ciagle o nim gada i opowiada. jestem czasami o to mocno zazdrosny. na poczatku to i ja wywolywalem u niej taka mega radosc, a teraz to oslablo i w skowronkach ja widze jedynie w wyniku jakis tam spraw z tym jej przyjacielem. nie wiem co mam o tym myslec. on mieszka daleko i widuja sie tylko kilka razy w roku. czesciej ze soba gadaja, a ostatnio ten facet wyjechal gdzies gdzie nie ma internetu i moja dziewczyna chodzi smutna i widzialem jak pisala do niego smsa, ze za nim teskni. rozmawialismy ze soba. mowila ze to tylko bliski przyjaciel od wielu lat i przysiegala ze go lubi jak przyjaciela i nigdy ich nic nie laczylo. nie wiem co o tym myslec.

Gość gość
a powiem jeszcze ze odbyly sie dwa spotkania we 3, wiec mialem okazje go poznac. na moj gust to on na pewno chcialby przeleciec moja dziewczyne. podrywa ja nawet przy mnie. strasznie sie nie lubimy i ciagle sie obdarzamy uszczypliwosciami i chamskimi docinkami.

Gość gość
trochę to podejrzane, może jednak coś więcej ich łączyło, albo ona coś do niego czuje, wątpię, żeby to był tylko czysto przyjacielskie stosunki.

Gość gość
no to mnie dobiles :( nie laczylo ich nic na pewno. poznalem wielu ich wspolnych znajomych. na pewno bym sie dowiedzial, ze kiedys byli razem. nie byli. ona przede mna byla z kims innym 5 lat, a wczesniej z nikim. i to jest moja pierwsza dziewczyna. jestem strasznie zakochany i jesli cos jest na rzeczy, to ja chyba tego nie przezyje :(

Gość gość
Ja Ci to radzę jako facet. Jeżeli masz chociaż trochę jaj i honoru to odejdź. Jesteś już spalony.

Gość gość
z tego co piszesz to wnioskuję, że ona coś czuje do tego przyjaciela, ale pewnie nic mu nie mówiła, bo nie chciała zniszczyć przyjaźni, natomiast on chciałby ją zaliczyć, tak to wygląda;]

Gość gość
ale ona dla mnie dalej jest dobra, kochana i czula. seks uprawiamy prawie codziennie i zawsze ma na mnie ochote.

Gość gość
A czy ona w jakis sposob was porownuje?

Gość gość
w jakim jestescie wieku?

Gość gość
nie. nie porównuje nas. tzn kiedys raz to zrobila to mowila,ze ja jestem lepszy, bardziej sie jej podobam i ze jakby chciala byc z nim to by byla z nim, a woli byc ze mna. tak to tylko o nim wspomina, ze sie poklocili, ze z nim gadala, ze cos tam jej powiedzial, albo mowi mi ze gdzies jedzie albo wraca itp. tego typu rzeczy mowi.

Gość gość
ja mam 22, ona 23, a ten facet jest po 30 ale nie wiem dokladnie ile ma.

Gość gość
ale przysiegam, ze nie ma dnia by choć jednego słówka o nim nie wspomniała. zawsze coś o nim wtrąci w ciągu dnia.

Gość gość
no to nieźle panie, gość po 30 i ty wierzysz, że łączy ich tylko przyjaźń? strasznie naiwny jesteś.

Gość gość
Ja bym w takim zwiazku nie wytrzymala. Mialam kiedys faceta, ktory mial pełno rzekomych przyjaciolek, wkurzalo mnie to straszne. Niby go nic z nimi nie łaczylo, ciagle mnie zapewnial ze jestem jedyna. Zostawilam go. To nie na moje nerwy.