Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka ka ka

rodzinna firma a mobbing w pracy

Polecane posty

Gość anka ka ka

pracuje w nieduzej firmie i moim szefem jest siostra mojej mamy, bardzo bliska rodzina. niby wszystko ladnie pieknie, ale ona strasznie mnie tyra, ciagle ma pretensje i wyzywa, nawet przy innych. wiem co mozecie stwierdzic, ze sie obijam a oczekuje traktowania jak ksiezniczka bojestem rodzina. a to nie tak, ciezko pracuje, robie wiecej niz inni a jestem najgorzej traktowana. szukam nowej pracy ale mieszkam w miejscowosci gdzie jest naprawde fatalna sytuacja a zostac bez roboty nie moge. ale psychicznie juz nie wyrabiam, to co ona robi to mobbing w czystej postaci, do tego dochodza kwestie zwiazane z lamaniem KP. czy bedac w mojej sytuacji byscie walczyly zglaszajac mobbing? jestem juz naprawde wyczerpana psychicznie, a proby porozmawiania o tej sytuacji sa nieskuteczne.

Gość anka ka ka
podnosze :(

Gość anka ka ka
up

Gość gość
Porozmawiaj na spokojnie z mamą, może ona wpłynie na w końcu swoją siostrę co

Gość anka ka ka
nie wpłynie bo już próbowałam. tej kobiety nie da się zmienić, uwierz że próbowałam wiele metod, przez rodzinę, sama...

Gość anka ka ka
wiem ze nie wpłynę na szefową-ciotkę, ale pytanie jest raczej, czy wypada zgłaszać mobbing? w końcu to bardzo bliska rodzina...

Gość anka ka ka
podnoszę znowu...

Gość gość
Sama nie wiem, chyba prędzej intensywnie szukałabym innej pracy, chociaż wiadomo że obecnie nie łatwo znaleść A w między czasie bym chyba zwyczajnie koty darła z taką ciotką , co sobie na zbyt wiele pozwala Może zwracaj jej uwagę za każdym razem gdy Cię tak traktuje Nie znam kobiety ale albo jest zwyczajnie wrednym babskiem, albo się przyzwyczaiła, że pozwalasz sobą pomiatać Nie pozwalaj Życzę powodzenia

Gość anka ka ka
jak walczę to jest tylko gorzej, jak ignoruję to jest niby odrobinę lepiej ale i tak jest źle. mimo wszystko to cholernie boli :( szukam ale jest ciężko

Gość anka ka ka
czy bedac na moim miejscu byscie walczyli paragrafami?

Gość gość
nagrywaj na dyktafon, kamerę i potem idz do adwokata, zapytaj