Maciek pieprzy o gotowaniu 0 Napisano Sierpień 10, 2013 Proszę pomóżcie mi wymyślić co ugotować na wczoraj na obiad,bo ja już wyczerpałem pomysły z wszystkich kulinarnych książek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2013 może jakiegoś kota po hińsku przygotuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antykomunista Napisano Sierpień 10, 2013 zupa z knura :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2013 maciek w potrafce z rzygowin wszystkich nikow na kafe.pl ktorzy rzygaja na sam widok jego nika :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek pieprzy o gotowaniu 0 Napisano Sierpień 10, 2013 Bardzo dziękuje za pomysły,niewiem co bym bez was począł.Myśle że ten kot po hińsku to będzie coś naj bardziej odpowiedniego na wczorajszy obiad.Tyle bezdomnych kotów się poniewiera więc to bardzo dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2013 rzygam tym maćkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek pieprzy o gotowaniu 0 Napisano Sierpień 10, 2013 Ta potrawka z Macka nie wypali.Ponieważ większość osób na tym forum ma mdłości na samą myśl o Macku.Ale bardzo dziękuje za pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2013 czytaj ze zrozumieniem x wiec, wszyscy rzygaja na macka i juz mamy z tego potrawke "maciej w potrawce z rzygowin"- cena za porcje: doplacamy 100zl za 100 gram, kto tylko tego kretyna zamowi i po kawalku wyniesie stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek pieprzy o gotowaniu 0 Napisano Sierpień 10, 2013 No całkiem niezły pomysł,tylko dopłata 100zł to nikt nie będzie chciał.Myśle że może za 500 zł udało by się kogoś namówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach