Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stallion

Czy ja jestem dziwny

Polecane posty

Gość stallion

Kręcą mnie głupie puste panienki. Blond włosy, zgrabne ciałko, pasemka, tipsy, obcisłe sukienki, wyeksponowane dekolty. Im lalunia głupsza i bardziej rozkapryszona tym bardziej mnie kręci. Czy coś ze mną jest nie tak???

Gość gość
co mają blond włosy i styl ubierania do IQ czy też pustoty (cokolwiek to znaczy)wie chyba tylko autor .

Gość gość
Może nie jesteś pewny siebie i boisz się kontaktu z mądrymi kobietami.....

Gość gość
Jestes tak samo pusty jak te lalunie, mysle ze tacy tez musza byc bo inni nie leca na takie debilki z tipsem. Nie jestes dZiwny, jestes przecietny

Gość gość
Jeżeli masz z takimi laluniami wspólne tematy i lubisz przebywać w ich towarzystwie to ok jednak na żonę poszukaj sobie kogoś bardziej wartościowego

Gość stallion
Dzięki za odpowiedzi. Szczerze mówiąc jestem rozdarty między rozumem, a pożądaniem. Z jednej strony wiem, ze to niemądre ale z drugiej strony non-stop marzę o takiej dziuni. Chciałbym z taką księżniczką założyć rodzinę. Tylko czy taka niunia potrafi kochać??

Gość marek ok
sowicie opłacony każdy potrafi kochać

Gość stallion
co do wspólnych tematów to nie mam żadnych, ale i tak nie mogę się wyzbyć uczucia jak widzę taką dziewczynę :/

Gość marek ok
"nie bedziesz miał innych wspólnych tematów poza -gotówką" zawsze to powtarzam(moje 11 przykazanie) ,z każdym się idzie tak dogadać ! :)

Gość Darth Misiek
jak słyszę o "ludziach bardziej wartościowych" i gdy wskazuje się "tych mniej wartościowych"słyszę w tle brzdęk monet i dopadają mnie torsje ;)