Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE JECIE DZIWNOŚCI bo ja np Śledzia z dżemem albo chleb ze smalcem i cukrem

Polecane posty

Gość gość

Śledź z dżemem (porzeczkowy mmmm... pychotka :)) Chleb ze smalcem posypany dość grubo cukrem albo polane miodem Lubie też nieraz coś namieszać w zupie. Do normalnej zupy np. grochówka, fasolowa, krupnik robie tzw. mieszanke i dodaje wiele róznych rzeczy naraz, ale to tak zawsze na ostatnie pół talerza... np. łyżka śmietany, troche ziół prowansalskich, słodką papryke suszoną, przyprawy MAGi do zup, keczup, sos czosnkowy do sałatek, oliwki. Ogólnie taki "myszung" :) Moja mama mówi że: "dobra świnia wszystko zje" :)

Gość gość
a ja kupe z musztardą chleb ze śluzem ciipnym wypijam szklankę kobiecego moczu

Gość gość
ja zjadam uzywane podpaski z nutellą

Gość gość
Ludzie wigilia w tym roku wcześniej i z rozmachem, świnie z ubojni zakładają tematy na kafe;-)

Gość nic takiego nie jem
dziwnego. aż mnie zemdliło po opisie :)

Gość Piję mleko do obiadu
Jedno tylko, co dla mnie jest zupełnie normalne, ale juz kilka osób powiedziało mi, że to obrzydliwe - pije mleko do obiadu. Nie wiem, co w tym obrzydliwego, ale ludzie sie krzywią i mówią, że by takiego połączenia nie tknęli. Co niby w tym obrzydliwego?

a ja uwielbiam czekolade z kapusta kiszoną, normalnie delicje!!!1 mój mąz je pierogi z mięsem polane karmelem (takim ze swojej roboty cukier przesmazony na patelni z masłem) bleeeeeeee!!!!! moja babcia jadla zawsze bigos posypany cukrem