Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnasiostra

jak uwolnic sie od psychopaty PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

Polecane posty

poznala mnie z nim moja córka kilka lat temu, facet prawie 50 lat a mozg 5cio latka i szantazyszty ktory kiedy musi podzialak na chwile na wlasna reke to dostaje apopleksji wpada w furie najchetniej niszczyl by wszystko i wszystkich by bil , wiem ze bierze narkotyki ze wciaga i pali maryche bo nieraz go przylapalam, wiem ze on mnie tylko wykorzystuje materialnie a nie mam jak sie od niego uwolnic bo za kazdym razem jak mowilam niepozwala mi anwet dojsc do slowa i staje sie bardzo agresywny, czlowiek ktory spedzil polowe zycia w wiezieniu i nawety nie dziala na niego policja NIE WIEM CO ROBIC POMOCY STRASZNIE SIE BOJE I NIE POTRAFIE JUZ DALEJ TEGO ZNIESC

Gość gość
to znieś jajko

Gość eoeoeo
Wypisz wymaluj - Shatyn. W każdym razie za 3 tyś zł + koszty dojazdu przemówię mu do rozumu i uwolnisz się od niego. :classic_cool:

Gość eoeoeo
Tak, ale najpierw polecałbym porozmawiać z policją. Skoro już siedział, to łatwo trafi tam drugi raz, a jeśli ćpa to może wystawić dilerów. :classic_cool:

Gość gość
powiedz ze jstes w ciazy, i teraz zamieszkasz z nim i ze ma cie utrzymywac bo nie zamerzasz pracowac przez najblizsze 3 lata poki dziecko nnie podrosnie, a poza tym twoj byly wychodzi z pierdla gdzie siedzial za rozboj