Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Banalna Alinka

mam dosyc mojego zycia jestem nieszczesliwa

Polecane posty

Gość Banalna Alinka

Nie jestem ładna ani mądra, nie mam talentów, nie umiem rozmawiać z ludźmi Nie mam marzeń, ani planów na życie, nic mi się nie chce. Nie jestem przebojowa, nie mam siły przebicia, nie umiem walczyć o swoje. Nie umiem rozpychać się łokciami, jestem słaba psychicznie. Jak żyć w świecie, w ktorym liczy sie tylko bogactwo i uroda?

Gość gość
ile masz lat ?

Gość Banalna Alinka
25

Gość Banalna Alinka
Ok, rozumiem, moja sytuacja jest benadziejna, odpycham was, nie chcecie sie zarazic nieszczesciem.

Gość gość
Mam identycznie,tyle ze mam mniej od ciebie lat.A niby chce to zmienic,ale nie wychodzi mi to i ogolnie beznadzieja.

Gość gość
jeżeli tak uważasz to pewnie tak jest,nie ma tu z czym dyskutować

Gość gość
Przeczytaj ksiazke Sekret prawo przyciagania

Gość Banalna Alinka
Czytałam Seret i nic nie wniósł w moje życie. Wyobrażałam sobie że mam chłopaka, że jestem ladna i mam dobrze płatną pracę. Nic sie nie spelniło. Ta książka to ściema dla ubogich.

Gość aspołeczna
U mnie niemal identycznie, nawet wiek podobny (jestem jedynie rok młodsza). W zasadzie to nie mam, nie tylko motywacji do działania, ale do życia w ogóle. No chyba że doraźne przyjemności typu jedzenie, muzyka, dobra książka, ciekawy film. Nie podoba mi się ten świat, jego zasady. Jestem z natury introwertykiem, co bardzo utrudnia funkcjonowanie w społeczeństwie. Z każdym dniem coraz mniej lubię ludzi i mam ku temu swoje powody. Również nie mam szczególnie atrakcyjnej powierzchowności, żadnych szczególnych talentów, no i ta aspołeczność zakrawająca prawie na fobię społeczną. Nie jest zbyt dobrze. Żyję, bo tak wyszło. Bez pomysłu na siebie, planów i (poza najblizszą rodziną) oczywiście bez bliskich osób koło siebie

Polecam ksiazke "W dzunglii zycia" Beaty Pawlikowskiej :) Dziwie sie , ze masz 25 lat i takie rzeczy piszesz :( pwoinnas brac zycie za bary a nie glupoty opowiadac i uzalac sie nad soba.

Gość Banalna Alinka
Jakoś mnie ten drący się jak opętaniec murzyn nie zmotywował, mam zacząć wstawać o 2 i pakować? Rodzice by pomyśleli że upadłam na mózg :o

Gość gość
i tylko tyle wyniosłas z tego filmiku? to nie ma co sie dziwic ze jestes nieszczesliwa ;/

Gość gość
zapłać mi to cie bede dymał.

Gość popłakałem się
oglądając ten film...

Gość Banalna Alinka
nie, zauważyłam też że bohater jest bardzo przystojny a ja jestem brzydka. Co ja pisałam o lansowaniu pięknego ciała?

Zapytaj sama siebie czego chcesz co ci sprawia przyjemnosc co bys chciala w zyciu robic i DAC DO CELU a przysiegam, ze bedziesz szczesliwa.

Gość gość
to ty jesteś zapatrzona w siebie, z całego filmiku wyłoniłas tylko fakt ze koles jest przystojny, a twierdzisz ze to dla innych liczy sie tylko bogactwo i uroda.

Gość gość
wydaje ci sie ze jestes nieszczesliwa bo jeszcze tak naprawde nie wiesz czym jest prawdziwe nieszczescie. Wydaje mi sie ze jestes bardziej znudzona zyciem niz nieszczesliwa

Gość gość
Cześć, ja też mam 25 lat i też czuje się nieśczesliwa. W moi przypadku chodzi o pracę... gdy jej nie miałam, byłam bliska myśli samobójczych, moja samoocena spdła do 0, udało mi sie pojsć na staz, gdzie jestem lubiana, doceniana, wiem, ze jestem kompetentna, ze szybko sie ucze, ale co z tego skoro staz mi sie zaraz konczy, a potem znowu ta cholerna codziennosc... Juz mi sie płakac chce. W sferze uczuc mam całkowity metlik. Nie posiadam zadnych talentów, moje zycie dało mi nieźle w kośc - chodzę na taerapię, zeby wyjśc na prostą. Jestem ładna, wielu sie podobam, ale co z tego:( Praca i pieniadze są najwazniejsze, gdy tego nie mam, nie chce mi sie zyc:(

Gość mark40
widzisz bo to jest wina s[połeczenstwa , telewizji i polityki.Jesteś normalna zdecydowana większośc ludzi nie ma talentów i żyją całkiem nieźle. W rzeczywistości życie nie wygląda tak ak Ci kładą do głowy i to jest cały problem.

Gość gość
Ten topik pisał pewien zakompleksiały bałwan któremu zbyt często wytykano brak uzdolnień i postanowił się zemścić. Głupota idzie w parze ze złością. Otóz wiedz bałwanie, że wielu ludzi ma uzdolnienia, a ty jesteś wyjątkiem skoro ich nie masz.

Gość gość
Czy to ten kretyn co tak ubliża kobietom?

Gość mark40
ta uzdolnienia ciekawe w czym głąbie

Gość gość
ty? wyłącznie do zanieczyszczania forum inni mają wiele różnych, nie potrafisz sobie tego wyobrazić bo jesteś NIKIM

Gość mark40
nikim to tyjesteś weż się do roboty zamiast głupoty pisać

Gość gość
dzisiaj jest niedziela, ty kretyńskie beztalencie